Melbourne Open

Tweeds Head
20. januari 2020
Australian Open
10. februari 2020
Tweeds Head
20. januari 2020
Australian Open
10. februari 2020

Melbourne Open Wheelchair Tennis Open


 

Hoi allemaal!

 

Samen met mijn Nederlandse collega’s reisde ik op de maandag af naar Melbourne. Omdat het vervoer er al heel vroeg was, om ons naar het vliegveld te brengen was ik er al 5 uur voor mijn vlucht. Dus dan drink je maar een kopje koffie, en struin je de winkeltjes een beetje af. Maar het was zeker een saaie ochtend.  Eenmaal aangekomen in Melbourne, werd ik snel opgehaald door de toernooiorganisatie en naar het hotel gebracht. Die week deelde ik gezellig de kamer met Marjolein Buis. En op de eerste beste avond kreeg ik al een onverwachte dopingcontrole, gezellig!   

Die week had ik eigenlijk een goede loting. Althans, als je puur naar de ranking kijkt.  Maar dan moet je het natuurlijk niet eigenhandig verpesten! Ik speelde mijn eerste ronde tegen de Japanse Momoki Othani. En ik kan er heel kort over zijn, wat een drama partij was dat zeg! Ik verloor met 76 61. Ik speelde gewoon heel erg slecht en zij speelde redelijk. Na de wedstrijd heb ik een pittig gesprek gevoerd met de bondscoach. Helaas horen dit soort dagen er ook bij. Gelukkig kwam mijn eigen coach Michel Lentjes de dag erop aan in Melbourne. Michel en ik zijn meteen volle bak gaan trainen, om zo toch weer een beetje het vertrouwen terug te krijgen. En dat was heel erg waardevol.

Zo ging ik met frisse moed op naar de Australian Open, het laatste toernooi van die trip.

Liefs,

Aniek