Roland Garros 2020

Georgia Open
12. maart 2020
Roland Garros 2020
6. oktober 2020
Georgia Open
12. maart 2020
Roland Garros 2020
6. oktober 2020

Na een lange tijd, weer wedstrijden spelen!


Hoi allemaal!

Wat is het alweer een tijd geleden dat ik wedstrijden mocht spelen. Iedereen werd geraakt door het corona virus. Zo ook wij tennisspelers. In het begin moest iedereen noodgedwongen thuis blijven, en konden we allemaal niet trainen. Dat waren best pittige tijden moet ik zeggen. Ik vond het moeilijk om thuis te kunnen trainen. Gelukkig kon ik af en toe wel aan de slag met mijn personal trainer. Dat heeft me wel op de been gehouden. Maar wat vond ik het moeilijk om niet te mogen tennissen. 

Toen ik eenmaal weer aan de bak mocht, ben ik heel hard van stapel gelopen. Eigenlijk iets te hard helaas. Hierdoor raakte ik vrij snel geblesseerd. Helaas was het niet een kleine blessure die maar een weekje zou duren. Nee het was meteen een peesontsteking en carpaal tunnelsyndroom in de pols. Dus het was meteen bingo.  Helaas mocht ik daarna een vrij lange tijd niet tennissen. Maar met de hulp van de Tennisbond, mijn eigen team en Dokter Pilon in Veenendaal, sta ik inmiddels weer op de baan. Ik heb er weer zin in!

Roland Garros staat ondanks het corona virus nog gewoon op de planning. Alle nodige maatregelen zullen getroffen worden om veilig te kunnen spelen. Zo zit ik momenteel nog in quarantaine in mijn kamer hier in Parijs, totdat ik de resultaten van de eerste test binnen krijg.    Ik hoop natuurlijk snel, want dan kan ik vanmiddag nog even trainen!   

Ik zal jullie op de hoogte houden hoe het deze week gaat!

Liefs,

Aniek