Roland Garros 2020

Roland Garros 2020
4. oktober 2020
Roland Garros 2020
8. oktober 2020
Roland Garros 2020
4. oktober 2020
Roland Garros 2020
8. oktober 2020

Allez la!! Roland Garros


Bonjour a tous! 

Daar was ik weer. De twee verplichte corona testen waren gelukkig negatief. Zondag mocht ik al in de middag van de kamer af, om samen met Sten Leusink (KNLTB) te gaan trainen. Deze week is Sten hier om mij te helpen, en daar ben ik erg blij mee. 

De trainingen en voorbereidingen zijn goed verlopen. Het is wel echt even wennen om hier te spelen in deze herfstige omstandigheden. Normaal gesproken spelen wij Roland Garros natuurlijk ook altijd in juni. Desalniettemin is het super fijn dat we ondanks alle corona perikelen dit Grand Slam toernooi alsnog kunnen spelen.

Vandaag is de loting geweest. Ik vind dat altijd een spannend momentje. Maar het blijft ook iets, waar ik geen controle over heb. In de eerste ronde tref ik morgen de Française Charlotte Famin. Een speelster waar ik vaker tegen gespeeld heb. Ik kijk er naar uit, om mijn stinkende best te gaan doen. Hopelijk kan ik wat trainingsdoelen terug zien in mijn wedstrijdspel. Maar bovenal, ben ik apetrots dat ik er weer mag staan na een lange blessure tijd. 

 

Liefs,

Aniek