Roland Garros 2020

Roland Garros 2020
6. oktober 2020
Roland Garros 2020
9. oktober 2020
Roland Garros 2020
6. oktober 2020
Roland Garros 2020
9. oktober 2020

De kop is eraf! 

 


Bonjour a tous! 

Mijn eerste ronde en tevens kwartfinale mocht ik tegen Charlotte Famin spelen. Een ontzettend vriendelijke Franse speelster met een aanvallende techniek. Ik had al een paar keer eerder tegen haar gespeeld. Omdat ze graag snel naar het net gaat, moet je snel schakelen, en mag je weinig morsen. En dat deed ik dus precies wel. Ik had voor mijzelf toch wel wat spanning opgebouwd, ofja eigenlijk heel veel spanning. Daardoor kwam ik niet lekker uit de startblokken. Ik kwam er maar moeilijk in.   Al met al was het een wedstrijd die gelijkwaardig was aan een ritje in een achtbaan. Echt op en af.     Maar wat was het fijn om deze wedstrijd wel gewonnen te hebben. Met 64 46 63 door naar de halve finale. Die speel ik tegen Yui Kamiji.

Nu ik dit schrijf lig ik nog zeer comfortabel in m’n bedje. Mijn dag gaat zo beginnen. Eerst even opstaan, m’n tas inpakken voor vandaag en zo ontbijten. Dan gaan we naar Roland Garros om daar even warm te draaien in de gym voordat ik ga inspelen. Ik speel vandaag de derde wedstrijd na 11:00 uur.   Hey Ho Let’s Go!

 

Liefs,

Aniek