Roland Garros 2020

Roland Garros 2020
8. oktober 2020
Roland Garros 2020
29. oktober 2020
Roland Garros 2020
8. oktober 2020
Roland Garros 2020
29. oktober 2020

 

 


Bonjour a tous! 

Helaas kwam ik in mijn halve finale tegen Yui Kamiji toch heel wat vlieguren te kort. Dit mede door die stomme blessure. Zoals de coach zei, heb ik me wel goed aan m’n plan gehouden, maar heb ik het niet echt door kunnen drukken. Hier en daar heb ik iets te veel gestrooid met foutjes, en heb ik mijn kansen (als ik die had) niet goed benut. Tjah, dan moet je gewoon je meerdere erkennen. Ik verloor jammergenoeg met 62 62.  

Gelukkig was het Roland Garros avontuur nog niet voorbij. Ik mocht namelijk vandaag samen met m’n buddy Diede de Groot weer de baan delen, in het dubbelspel. Hoewel het superlang geleden was dat we samen gespeeld hebben, voelde het toch heel erg vertrouwd om naast elkaar te staan.  Met degelijk tennis, en een lach op ons gezicht wonnen we de halve finale met 63 64 tegen het duo Montjane/Othani. 

Morgen spelen Diede en ik samen de finale tegen het bekende duo Kamiji/Whiley. En het leuke is, we spelen in het één na grootste stadion van Roland Garros: Court Suzanne Lenglen!  Natuurlijk is het een beetje groots en leeg zo zonder publiek. Maar joehoe, wie kan dit nu zeggen?  Wat heb je zaterdag gedaan? Oh ik heb lekker getennist met m’n buddy op Suzanne Lenglen. Dus dat.

 

Liefs,

Aniek