Australian Summer 2021

Roland Garros 2020
29. oktober 2020
Australian Summer 2021 – Quarantaine
18. januari 2021
Roland Garros 2020
29. oktober 2020
Australian Summer 2021 – Quarantaine
18. januari 2021

 

 


Good day Mates!

Een nieuw jaar, met nieuwe kansen! Dit jaar zal ongetwijfeld beter worden dan 2020. Ik denk dat ik voor velen spreek hierin, dat het nogal een but jaar was. Natuurlijk had het een paar mooie hoogtepunten maar het gemis van het spelen van veel toernooien was voor mij persoonlijk groot.  Maar goed, laten we nu vooral vooruit kijken!

Gelukkig begon het jaar goed, met het goede nieuws dat de Australian Summer Series gewoon doorgang konden krijgen. Oftewel, we mochten weer Down Under gaan om fijn te gaan tennissen. En niet voor een weekje of twee, nee, gewoon meteen voor een volle 5 weken! 

Dit heeft te maken met het feit dat we de eerste twee weken in quarantaine moeten op onze hotelkamer in Melbourne. Voor vijf uur per dag mogen we van de kamer af om te gaan trainen. Daarnaast worden we elke dag getest op het virus. Alles is super strict dus. De Australiërs doen er alles aan om het virus buiten te houden. Geef ze eens ongelijk!

De reis naar Australië verliep prima. Het was erg prettig dat ik niet alleen reisde maar met nog een paar andere Nederlandse spelers en coaches. Want het was nogal een chaos. Eerst vlogen we naar Londen, om vervolgens naar Abu Dhabi te vliegen en uiteindelijk naar Melbourne. Dus het was me nogal een reis. 

Nu ik dit schrijf heb ik de eerste vierentwintig uur quarantaine erop zitten en heb ik al een negatieve corona test terug gekregen. Vanavond hebben we nog een zoom call met de Australian Open om de laatste puntjes op de i te zetten voordat we morgen beginnen met trainen.   Maar eerst ga ik even een bridge fysiek programma doen wat ik net van de coach heb gekregen. Dit op de kamer, maar gelukkig heb ik voldoende attributen meegenomen om oefeningen te kunnen doen. We zullen zien of ik in eens spagaat kan liggen haha, denk het niet.

Fijne zaterdag allemaal! 

Liefs, Aniek