Australian Summer 2021 – Quarantaine

Australian Summer 2021 – Quarantaine
19. januari 2021
Australian Summer 2021 – Quarantaine
27. januari 2021
Australian Summer 2021 – Quarantaine
19. januari 2021
Australian Summer 2021 – Quarantaine
27. januari 2021

 

 


Good day Mates!

Daar waren we weer!

Inmiddels zijn we halverwege onze twee weken durende quarantaine. Vooralsnog valt het allemaal reuze mee. Dit komt natuurlijk ook door het feit dat we vijf uurtjes per dag naar buiten mogen. Deze uurtjes gebruiken we zo optimaal mogelijk. Samen halen Diede, Sten en ik er alles uit. Dus qua trainingsintensiteit mag ik mijn borst natmaken voor wanneer de quarantaine erop zit, en ik onbeperkt mag gaan trainen haha.

Maar de sfeer zit er dus goed in. Ook voel ik mezelf eigenlijk helemaal prima. Alleen de jetlag spookt af en toe nog een beetje, maar gelukkig gaat dat ook ietsje beter elke dag. 

Dankzij de techniek kan ik elke dag gewoon even met het thuisfront bellen en facetimen. Toch leuk om alles even door te nemen.  Ik wens jullie dan ook allemaal veel sterkte met de avondklok. Het zal allemaal vast wel meevallen. 

Hier maken we ons op voor een korte hittegolf. Morgen zal het kwik tot 42 stijgen. Hopelijk krijgen we een vroeg tijdslot voor onze trainingen, maar dat is nog even afwachten. 

Ik wens jullie allen een fijne zaterdag!

Tot snel

Liefs, Aniek