Australian Summer 2021

Australian Summer 2021
30. januari 2021
Australian Summer 2021
4. februari 2021
Australian Summer 2021
30. januari 2021
Australian Summer 2021
4. februari 2021

 

 


Joehoe!

Nou we hebben voldoende geoefend hoor. Na twee lange weken, inclusief een paar dagen quarantaine, gaat morgen dan eindelijk het eerste toernooi van 2021 beginnen! De Victorian Wheelchair Open. 

De afgelopen dagen hebben we elke dag lekker getraind. Ik kon gelukkig ook met een paar andere speelsters trainen. Zo kun je toch even spieken wat de speelstijlen zijn. Hoewel je dit vaak eigenlijk al wel weet. 

Morgen speel ik mijn eerste wedstrijd tegen Momoko Othani, de nummer zeven van de wereld. Nu hoor ik jullie al denken, zo dat is een zware loting. Ja dat is het ook wel, maar met maar 8 spelers in het deelnemersveld, kun je niet spreken van ”makkelijke” potjes. Eke wedstrijd zal je gewoon keihard aan de bak moeten. Het deelnemersveld is tijdens deze twee voorbereidingstoernooien gelijk aan het veld op de Australian Open. Dus ik ga morgen mijn beste beentje voort zetten. Gut oh gut wat een intens flauwe grap van mijn kant. 

Tot de volgende keer,

Liefs, Aniek