Australian Summer 2021

Australian Summer 2021
4. februari 2021
Australian Summer 2021
8. februari 2021
Australian Summer 2021
4. februari 2021
Australian Summer 2021
8. februari 2021

 

 


Joehoe!

Na een dag zelfisolatie en een negatieve testuitslag mochten we op vrijdag onze wedstrijden gaan spelen. In mijn halve finale kwam ik Yui Kamiji tegen. Helaas trok ik na 3,5 uur ploeteren aan het kortste eind, en verloor ik met 64 67 36. Gelukkig kon ik al wel snel met Sten nabespreken en bedenken waar het fout was gegaan. Gelukkig had ik al wel een veel beter gevoel dan na mijn wedstrijd tegen Othani. Dus dat geeft de burger moed voor de volgende toernooien.

Die dag werd het dubbelspel geschrapt vanwege het slechte weer, en werd het dus naar de zaterdag verschoven. In de dubbel speelden Diede en ik in de halve finale ook tegen de Japanners. Nadat Diede haar enkel had gewonnen van Kamiji, mochten wij rond 7 uur in de avond aan de bak tegen Kamiji/Othani. De eerste set ging als een tierelier. Precies zoals we moesten spelen.  Maar helaas gaven we ze in de tweede set te veel ruimte om ons te laten sturen, en trokken we aan het kortste eind. In de derde set waar alleen een super tie-break gespeeld werd, was helaas ons lichtje uit.  We verloren met 61 67 7-10.  Echt wel balen en moegestreden. Maar dat hoort erbij. Nu moeten we weer terug naar de tekentafel om te kijken hoe we het de volgende keer iets beter kunnen doen!

Op maandag begint hier het volgende toernooi. Alles op het zelfde park. Dit zal het laatste toernooi zijn voordat we naar Melbourne gaan voor de Australian Open. Vandaag ga ik even een beetje bijkomen van die driesetters en hopelijk ergens even rustig een kopje koffie doen met wat Australische vrienden.

 

Fijn weekend!

Liefs,

Aniek