Australian Summer 2021

Australian Summer 2021
6. februari 2021
Australian Summer 2021
10. februari 2021
Australian Summer 2021
6. februari 2021
Australian Summer 2021
10. februari 2021

 

 


Joehoe!

De nieuwe week is weer van start gegaan. En voor ons met een nieuw toernooi. Weliswaar in hetzelfde stadje en op hetzelfde tennispark : Craigieburn. Zondagmiddag hebben Diede en ik een rustige trainingssessie gehad, om even de spierpijn uit ons lichaam te tennissen. Want ja ja, ik ben ook geen 25 meer haha.  Aan het einde van de middag kregen we de loting binnen, en zo begon het volgende avontuur. 

Vandaag heb ik mijn eerste ronde gespeeld tegen de Engelse Lucy Shuker. Een speelster die ik al lang ken, en vaak tegen heb gespeeld. Maar toch vind ik het altijd wel moeilijk spelen tegen haar. Maar vandaag heb ik erg goed,en taakgericht gespeeld. En daarmee geef ik mezelf een dikke voldoende. Met 61 64 door naar de volgende ronde, die ik woensdag mag spelen tegen collega/maatje Diede. 

Voor morgen staat er alleen een dubbel op het spel. Diede en ik mogen het weer opnemen tegen de Japanse dames. We hebben geleerd van onze wedstrijd van afgelopen zaterdag, en hopen morgen weer verder te kunnen gaan bouwen aan onze teamspirit.  

Hopelijk wordt het morgen wat warmer dan de afgelopen dagen. Ik hoor jullie al zuchten, als jullie dit lezen haha. Want wat heb ik toch veel winterse taferelen voorbij zien komen op het internet. Heel Nederland is zowat ingesneeuwd. Heel erg bijzonder om te zien.   Maar voor ons voelde 18 graden best fris aan, geloof het of niet. Wel heerlijk om in te tennissen trouwens.  En hoe bewolkt het ook mag zijn, je verbrandt hier alsnog.

Vanavond lekker vroeg naar bed, want ik heb enorm veel zin om lekker te slapen. 

Liefs,

Aniek