Australian Summer 2021

Australian Summer 2021
8. februari 2021
Roland Garros 2021
8. juni 2021
Australian Summer 2021
8. februari 2021
Roland Garros 2021
8. juni 2021

 

 


Joehoe!

En zo zijn we alweer twee dagen verder. Het weer is omgeslagen, en de zomer is weer terug hier. Hoe heerlijk is het toch ook om in het zonnetje te tennissen.

Diede en ik hoefden gisteren alleen maar te dubbelen. En wel tegen de Japanse dames waar we vorige week nog van verloren hadden. Gelukkig ging het gisteren een stuk beter en trokken we deze keer aan het langste eind, en wonnen we met 76 37 76. Volgens coach Sten hebben we veel beter gespeeld, en dat is fijn om te horen. 

Vandaag stond mijn halve finale tegen Diede op het programma. Ik had me goed voorbereid en had een duidelijk plan in m’n hoofd. En dat plan werkte ook ontzettend goed. Ik kwam zelfs met 5-3 voor en had 2 setpoints! Helaas kon ik deze niet verzilveren, en verloor ik even later in de set in de tiebreak. De tweede set ging het helaas te snel met de fouten. Ik verloor met 76 62. Al met al wel goede dingen laten zien. Maar de volgende keer zou het geen kwaad kunnen, om dat iets vaker te doen. En niet gaan miepen wanneer ik een setpoint heb.

Na de lunch mochten Diede en ik weer aan de bak. We speelden onze finale dubbel tegen Lucy Shuker en KG Montjane. Al met al, ging het eigenlijk heel prima. We deden niks geks, en hielden ons aan het plan. Whoopwhoop winners in het dubbelspel met 62 63!  Daar ben ik ontzettend blij mee.

Hiermee is  het tweede voorbereidingstoernooi ten einde. Morgen ga ik nog even trainen met Diede en dan ga ik naar Melbourne. Vrijdag zal de loting zijn, en zondag de eerste wedstrijden.  Ik heb er zin in!!

Tot dan.

Liefs,

Aniek