Wimbledon

Roland Garros 2021
8. juni 2021
British Open
22. juli 2021
Roland Garros 2021
8. juni 2021
British Open
22. juli 2021

Hoi allemaal!

Na het gravelhappen was het uiteraard weer tijd voor de strawberries & cream op Wimbledon. Na een paar trainingsweken vertrok ik afgelopen week naar Londen. Wimbledon is toch echt één van mijn favoriete toernooien. Dit omdat de sfeer er gewoon zo ontzettend fijn is. En daarnaast is het gras ook een leuke maar uitdagende ondergrond.

Ik had me eigenlijk meer voorgesteld van deze week, dan hoe het uiteindelijk verlopen is. Helaas verloor ik zowel in de enkel als in de dubbel de eerste ronde.  Wat ontzettend balen was dit zeg. 

Hoe dit zo heeft kunnen gebeuren? Tjah.. wie zal het zeggen.  Ik weet wel dat ik mijzelf aardig wat druk op heb gelegd, omdat ik de titelverdediger was. Maar dit werkt uiteraard niet zo goed.  

Dus voor nu gaan we weer terug naar de tekentafel, recht ik mijn rug en gaan we weer aan de bak. Er is nog genoeg werk te verzetten voordat ik aan de bak mag in Tokyo.  Maar ik ben bereid om er hard voor te werken!

Hey ho let’s go!

 

 

Tot snel weer!

Liefs, Aniek