British Open

Wimbledon
10. juli 2021
Paralympics
20. augustus 2021
Wimbledon
10. juli 2021
Paralympics
20. augustus 2021

Hoi allemaal!

Na een weekje thuis te zijn geweest, was het alweer tijd om maar weer eens terug te gaan naar Engeland. Tijdens mijn week thuis heb ik samen met mijn team weer de puntjes op de i geprobeerd te zetten. En heb ik ook een nieuwe tennisrolstoel in ontvangst mogen nemen. Wow, wat een verschil zeg!! Het is natuurlijk wel even wennen, maar wat ben ik er blij mee. 

Zondag ben ik samen met mijn Nederlandse collega’s en coaches van de KNLTB vertrokken naar Birmingham. In een Nottingham niet ver daar vandaan spelen wij de British Open. Ja, Nottingham..de stad van Robin Hood. 

De eerste dagen heb ik lekker getraind in de zinderende hitte. Wat is het toch niet Brits weer hier. Lekker zonnig en bijna 30 graden. 

Omdat het schema zo klein is ben ik vandaag pas in de kwartfinale gestart. Ik speelde tegen de Japanse Saki Takamuro. Ik won met 6-2 6-2. In de middag hebben Diede en ik nog even de dubbel getraind. En dat ging lekker. 

En nu ben ik weer terug op mijn kamer, enigzins aangefikt. Je kunt blijven smeren met factor 30 maar op een gegeven moment helpt dat bijna niet meer.   Achja, over een paar dagen is het rode er wel vanaf. 

Morgen staat er een halve finale enkel tegen Jordanne Whiley en een dubbel op het menu!  Ik heb er zin in.

Nu eerst lekker bijtanken van vandaag.

Tot snel weer!

Liefs, Aniek