Paralympics

Paralympics
20. augustus 2021
Paralympics
22. augustus 2021
Paralympics
20. augustus 2021
Paralympics
22. augustus 2021

Hoi allemaal!

De eerste dag is prima verlopen. Met de fysio ben ik gaan ontbijten in de main dining hall.  Je moet je een soort Ikea gebouw voorstellen waar ze stands hebben van verschillende keukens. Tot alle wereldgerechten aan toe, alles is er.  Maar vanwege corona zijn er wel veel maatregelen. Zo mogen we niet langer dan 15 minuten in de dining hall blijven, en zit er een spatscherm tussen elk persoon. Daarnaast moet je ook plastic handschoentjes dragen en als je niet eet natuurlijk een mondkapje.   Je hoort mij er niet over zeuren hoor. Want het hoort er in deze gekke periode nu eenmaal bij.

Na het ontbijt zijn we samen met het team even door het dorp wezen wandelen/rollen. Even de boel een beetje verkennen. En dat allemaal in een temperatuurtje van 30 graden en een luchtvochtigheid van om en nabij 75%.  Dus het was zweten geblazen!

Omdat het nog niet warm genoeg was, hebben we daarna met het hele team een intensieve fysieke training gedraaid. Heerlijk om even die hartslag om hoog te knallen. Maar ik moet eerlijk bekennen, ik heb in geen tijden zo veel gezweet! 

Na een welverdiende lunch en siesta hebben we in de middag weer een fysieke prikkel gehad. Lekker in de warme föhn (buitenlucht) gefietst op de handfiets en wat krachttraining gedaan.   

Daarmee was de vrijdag weer voorbij. Moe en voldaan ging bij mij alweer vroeg het lampje uit. 

Liefs,

Aniek