Paralympics

Paralympics
21. augustus 2021
Paralympics
23. augustus 2021
Paralympics
21. augustus 2021
Paralympics
23. augustus 2021

Hoi allemaal!

De tweede dag was ietsje meer afzien. Want na zo’n goede nachtrust op de eerste dag, valt het de volgende dag altijd een beetje tegen met zo’n fijne jetlag. 

Maar ik ben hier niet gekomen om moe te wezen. Dat kan altijd nog na dit alles. We hebben de ochtend weer goed besteed met een goede trainingssessie met het hele team. Fysiek lekker geknald. Het is nu al duidelijk dat het nummer: Ik ga zwemmen in bacardi lemon, een blijvertje is voor deze trip. Wat knalde die uit de speakers terwijl wij aan het handfietsen waren.  Verder bestond de dag een beetje uit fysiek trainen, wasjes wegbrengen en ophalen en verder vrij weinig. 

Maar vandaag was het dan zover!! Het gene waar we voor hier zijn. Tennis!  Mijn coach Michel is gisteren aangekomen, en vandaag mochten we met z’n allen het tennispark op. Daar hebben we twee fijne sessies gedraaid in de hitte.  Die hitte is overigens wel even andere koek. Natuurlijk ben ik hitte wel gewend, maar het lijkt net alsof alle porien ook meteen open gaan staan. Je zweet dus als een malle.  En omdat ik telkens m’n bezwete gezicht afveegde heb ik daarmee ook de zonnebrandcrème afgeveegd. Nu ik dit schrijf hoef ik geen nachtlampje aan te doen. Dit omdat ik inmiddels zelf glow in the dark ben.

Morgen hebben we ook weer twee sessies staan. En wellicht niet geheel onbelangrijk, goed smeren.

Fijne zondag!

Liefs,

Aniek