Paralympics

Paralympics
22. augustus 2021
Paralympics
26. augustus 2021
Paralympics
22. augustus 2021
Paralympics
26. augustus 2021

Hoi allemaal!

Vandaag mocht ik gelukkig ietsje langer blijven liggen. Maar niet absurd lang, omdat ik voor 8 uur al mijn speekselpotje moest inleveren. Ja je leest het goed, speeksel. De corona test bestaat uit een buisje spuug. Die moeten we elke ochtend inleveren, en daarnaast moeten we even temperaturen. Gelukkig gaat dit elke dag goed.

Mijn ochtendje was verder lekker rustig. Even op m’n gemakje het dorp door gerold en daarna op m’n gemakje naar het tennispark gegaan. Daar was coach Michel al lekker aan het beunen in de gym.

Na een kleine fysieke prikkel ben ik met Michel gaan trainen. Vandaag gaf ik m’n tennis een 7. Niet heel denderend, maar ook helemaal niet verkeerd.  Na de sessie natuurlijk weer lekker naar binnen naar de airco. Want het was nog steeds lekker benauwd buiten.  De tweede sessie was in de avond. Dit hebben we expres zo gepland omdat het bizar vroeg donker word hier in Tokyo. Dus we moesten even met kunstlicht spelen. Maar dat ging wel goed vond ik zelf. Je moet wel ietsje sneller schakelen.  

Maar één van de belangrijkste dingen van vandaag: ik ben niet verbrand! Whohoo!   

Morgen hebben we een rustig dagje met maar 1 sessie, omdat de opening in de avond is. Daar gaan wij als Team NL overigens niet allemaal naar toe. Dus het rolstoeltennis ook niet. Want het is nog steeds oppassen geblazen met het hele corona gebeuren. Er zijn nog maar weinig besmettingen in het dorp, en dat willen we graag zo houden.

Nu is het tijd om te douchen en lekker te gaan slapen. Want ik merk dat ik moe begin te worden, en daarmee ook een beetje nukkig. Dus ik houd het veilig voor mijzelf en mijn ”appartement genoten”.  

Tot morgen!

Liefs,

Aniek