Paralympics

Paralympics
23. augustus 2021
Paralympics
29. augustus 2021
Paralympics
23. augustus 2021
Paralympics
29. augustus 2021

Hoi allemaal!

Daar zijn we weer. Vanmorgen ging de wekker rond een uur of 6. Lekker vroeg. Alsnog een uur later dan dat ik normaal gewend ben op een doordeweekse dag thuis. Ik had met Michel om half 9 afgesproken om te gaan trainen.

Ik ben in alle rust gaan ontbijten in de dining hall, en daarna op m’n gemakje naar het tennispark gegaan. Tijdens de eerste sessie was het al 30 graden om half 9 in de ochtend. De zon fikte er al goed op los, Na de eerste training hadden we gelukkig een ietwat langere pauze in de airco. Na de lunch zijn we rond 1 uur weer de baan opgegaan. Ondertussen was het dus al 38 graden. Pfew! Wat een warmte!    Maar het stomme is, tijdens die tweede sessie stond ik ze juist fenomenaal lekker te raken! Echt een fijne trainingssessie samen met Michel.

Al met al was ik rond 4 uur weer terug in het dorp. Toen ben ik nog even naar de Paralympics Shop geweest om wat souvenirs op de kop te tikken. Bij thuiskomst (nouja in het appartement dan) werd ik verrast met een videoboodschap. Een filmpje van familie en lieve vrienden. Hoewel het filmpje heel grappig was, schoot ik helemaal vol met emotie. Ik vond het zo ontzettend lief, en zo mooi.  Het was niet hartverscheurend, maar juist hartversterkend.  Dank jullie wel.

Morgen is dan eindelijk de laatste trainingsdag voordat het echt gaat beginnen. Ik merk dat ik er aantoe ben om te starten. Elke keer vraag ik me af hoe het zal gaan, en hoe ik uit de startblokken ga komen. Maar eigenlijk moet ik er gewoon met de kop bij blijven, en maar gewoon starten. Proberen uit te voeren waar ik al die tijd voor getraind heb samen met Michel.

Nu het kwik iets is gedaald naar ongeveer 30 graden ga ik verder met mijn kerstfilm op Netflix. Iedereen verklaart me voor gek, maar als ik de airco iets cooler zet dan lijkt het net echt.

Tot morgen!

Liefs,

Aniek