Paralympics

Paralympics
26. augustus 2021
Paralympics
30. augustus 2021
Paralympics
26. augustus 2021
Paralympics
30. augustus 2021

Hoi allemaal!

Sorry dat ik een dagje later ben! Maar het waren twee lange dagen, waar we allemaal laat terug waren in het appartement.  De afgelopen twee dagen steeg het kwik tot ongeveer 35 graden. En dat was toch net iets aan de warme kant voor tennis.

Zo werden de wedstrijden dus uitgesteld naar 17:00 uur. Ook mocht je niet trainen zolang de wedstrijden uitgesteld waren.  Ik heb mijn eigen eerste wedstrijd op zaterdag gespeeld tegen Katharina Kruger. 

Whohooo de kop is er af! Gelukkig ging het ondanks wat stress momentjes heel erg goed. Het blijft een beetje spannend om zo’n eerste wedstrijd op de spelen te spelen. Wat was het een enorme opluchting om met 63 61 te winnen.  Na de wedstrijd had ik ook ineens een stuk minder buikpijn en last van zenuwen. Mijn volgende ronde speel ik tegen de Franse Emmanuelle Morch. Maar dit zal maandag pas zijn.

Vandaag spelen Diede en ik onze kwartfinale in de dubbel. Deze spelen we tegen het Russische duo Bubnova/Lvova. Dit zijn echt twee beukers, dus we mogen echt aan de bak. Maar ik heb er zin in.

 

Jullie allemaal een fijne zondag gewenst, hopen dat Max gaat winnen in België

Tot morgen!

Liefs,

Aniek