Paralympics

Paralympics
1. september 2021
Paralympics
6. september 2021
Paralympics
1. september 2021
Paralympics
6. september 2021

Hoi allemaal!

Inmiddels zijn we twee bewogen dagen verder. Helaas heb ik mijn halve finale verloren van Kamiji met een teleurstellende score. Ik geloof dat het 62 62 was. Ik had best veel kansen maar kon ze helaas niet benutten.

Vandaag heb ik met mijn hele hebben en houden gestreden voor het brons. Ik speelde tegen Jordanne Whiley. Ik heb zo ontzettend mijn best gedaan, maar ik verlies tot mijn eigen grote spijt in drie sets. Hiermee ben ik als vierde geeindigd in het enkelspel.  Het is lastig om het te omschrijven hoe ontzettend zuur het voelt, en hoeveel pijn het doet.   Misschien is het alleen maar goed dat het pijn doet, want anders zou ik er niet voor kunnen strijden.  Graag wil ik wel coach Michel en staff van de KNLTB bedanken voor hun support vandaag.

Morgen staat er nog een laatste wedstrijd op het programma. Dan gaan Diede en ik vechten voor een gouden medaille in het dubbelspel. We spelen tegen het Engelse duo Shuker/Whiley. 

Morgen is een nieuwe dag, en als het een beetje mee zit dan schijnt de zon ook weer.

 

Blijven vechten.

Liefs,

Aniek