Paralympics

Paralympics
3. september 2021
US Open
8. september 2021
Paralympics
3. september 2021
US Open
8. september 2021

Hoi allemaal!

Inmiddels is de gekte een beetje gaan liggen, en komt het besef een beetje. Want jawel jawel, gewoon GOUD gewonnen samen met Diede!!   De finale was zo goed!! We speelden zo lekker. Alles viel op z’n plek. We versloegen het Engelse duo met 60 61. En daarmee haalden we de gouden medaille binnen.

Wat ben ik er enorm trots op! Het was een ontzettend genoegen om samen met Diede te spelen. Alle wedstrijden en trainingen hebben haar vruchten afgeworpen.  Hiermee zit het Paralympische avontuur erop. Het was een geweldige ride!!  Iedereen heel hartelijk dank voor alle hulp, steun en begeleiding!

 

Nu ik dit schrijf zit ik alweer in New York. Bizar he!  Gisteren zijn we met een paar Nederlanders vertrokken uit Tokyo opweg naar Amerika. Tot onze grote vreugde werden we verblijd met een upgrade naar Business class! Dat was echt genieten. 

Deze week speel ik de US Open. Ik heb er na de positieve ervaringen van vorige week, enorm veel zin in. Vandaag heb ik eerst even een lekker relaxed dagje. De winkels riepen mijn naam al, Anieeeeeeeeek kom maar langs!!  

 

Liefs,

Aniek