US Open

Paralympics
6. september 2021
Melbourne Open
16. januari 2022
Paralympics
6. september 2021
Melbourne Open
16. januari 2022

Hoi allemaal!

De eerste twee dagen in the Big Apple zijn voorbij gevlogen. Gelukkig viel het allemaal enorm mee met de jetlag.

De eerste dag heb ik de stad een beetje verkend en een winterjas gekocht. Want ja dat doe je natuurlijk met 28 graden.    Later in de middag heb ik samen met KNLTB coach Sten getraind op de US Open. Het is ontzettend fijn dat Sten er deze week bij is, want Michel is weer naar huis. Met Michel heb ik gelukkig wel elke dag contact en kunnen we mooi alle trainingen en wedstrijden bespreken.

Op de tweede dag heb ik weer lekker getraind. Het was heerlijk warm. Veel fijner dan in Tokyo omdat de luchtvochtigheid niet zo absurd hoog was. Inmiddels is de loting ook gedaan. 

In mijn kwartfinale speel ik tegen de Amerikaanse Dana Mathewson. En in de dubbel spelen Diede en ik tegen het duo Mathewson/Montjane.  Vandaag gaan we nog even goed trainen voordat het avontuur morgen echt start.

Ik houd jullie op de hoogte!

Liefs,

Aniek