US Open

US Open
8. september 2021

Hoi allemaal!

Op de donderdag begon dan eindelijk het Amerikaanse avontuur echt. Ik mocht mijn eerste wedstrijd spelen. Mijn ochtendje verliep lekker rustig, met een double tall cappuccino en een lekker ontbijtje.  Helaas onderweg naar Flushing Meadows waar de US Open is , begon het stevig te regenen. Nu weet ik wel dat het in New York best vaak nogal heel lokaal kan regenen, zette het nu wel behoorlijk door.

En dan weet je dat het een heel lange dag kan gaan worden. Ik was de tweede wedstrijd na 12:00 uur, maar ik ging uiteindelijk pas om half 9 de baan op.  Het was best tricky om te spelen onder het kunstlicht. Daar mocht je best een bril bij gebruiken. Gelukkig ging het wel heel erg goed, en kon ik mijn plan goed uitvoeren.

WHOOP WHOOP 61 62 winst! En daarmee door naar de halve finale tegen dubbelpartner Diede de Groot. 

Die wedstrijd speel ik vandaag en samen spelen we vanmiddag ook de dubbel tegen Montjane/Mathewson. Dus zeker een druk dagje, maar ik heb er zin in. Nu eerst maar even opstaan, de vouwen uit m’n gezicht werken en ontbijten! 

Ik houd jullie op de hoogte!

Liefs,

Aniek