Melbourne Open

Melbourne Open
16. januari 2022
Australian Open
23. januari 2022
Melbourne Open
16. januari 2022
Australian Open
23. januari 2022

Hoi allemaal!

Meine gute wat was ik toch dichtbij… of ook wel: so close yet so far away. Dat was mijn wedstrijd tegen Kamiji in een notendop.

Ik heb eigenlijk tot 62 42 voorsprong zo goed gespeeld. Maar helaas ging ik daarna wat morsen en wat voorzichtiger spelen.

Uiteindelijk heb ik meer dan drie uur op de baan gestaan en verlies ik nipt. Wel heel veel calorieën verbrand maar helaas geen winst. Balen!  62 67 67.

Toch geeft het de burger wel weer enorm veel moed en vertrouwen dat ik op de goede weg ben.

Die zelfde middag mochten Diede en ik ook in de dubbel aantreden. We speelden tegen Lucy Shuker en Manami Tanaka.  Ondanks windkracht 100 hebben we het netjes gehouden en heel degelijk gespeeld, we wonnen met 75 62.

De dag erop, met spierpijn van hier tot Dinxperlo, hebben we de dubbel finale gespeeld tegen Jiske Griffioen en Zhenzhen Zhu. Dit was nog best een tricky wedstrijd met de wind. Maar Diede en ik hebben ons plan heel netjes uitgevoerd.  Whohoo met 62 64 was de winst voor ons! En daarmee wonnen we het toernooi.

Al met al een heel goede week met een paar opstekers en goed tennis.  Nu op naar het volgende avontuur de Australian Open!!  Nog even wat trainen en dan gaan we zondag van start!

Tot snel!

Liefs

Aniek

 

Liefs

Aniek