Australian Open

Australian Open
25. januari 2022
Australian Open
27. januari 2022
Australian Open
25. januari 2022
Australian Open
27. januari 2022

 
 
Wat een dag!
Waar ik dacht dat het op de dinsdag akelig warm was, was het gisteren echt brutaal benauwd. Je hoefde je arm maar op te tillen en de zweetdruppels gleden van je hoofd.
 
Diede en ik mochten onze dubbel finale spelen tegen Kamiji en Shuker. Een lastig duo met verschillende speelstijlen. Wat het niet makkelijk maakt hier en daar. Met een paar goede punten en een paar nodige fouten soms kwamen we terecht in de derde set. Een super tie break. Maar gelukkig werd die al snel in ons voordeel beslist.
 
Whohooooooooo Australian Open doubles Winners!! 75 36 10-2. Zo blij!! En wat is het super cool om voor de 20e keer een grand slam titel te mogen winnen in het dubbelspel. Dit moment pakken ze mij nooit meer af!
 
Vandaag gaan we proberen om de Australian Open knallend af te sluiten. Ik mag de enkelfinale tegen Diede spelen. En ik zal mijn beste beentje voor zetten. (Letterlijk en figuurlijk met maar 1 been)
 
Ciao ciao!
 
Liefs Aniek