British Open

Wimbledon 2022
13. juli 2022
British Open
16. juli 2022
Wimbledon 2022
13. juli 2022
British Open
16. juli 2022


Dag allemaal!

Toen ik gisteravond net terug was in het hotel kreeg ik een berichtje van mijn tegenstander Dana. Ze voelde zich beroerd de hele dag , en snapte nu waarom. Want ze was net positief getest.   Helaas ging onze wedstrijd van vandaag daarom niet door.    Mijn dubbelpartner deze week, Jiske, is ook al slecht in orde. Helaas kon zij vandaag dus ook niet met mij de dubbel spelen. 
Dat betekende dat ik door ben naar de halve finale,  maar niet op de manier zoals ik het graag had gezien.    Ik heb de hele dag besteed aan trainen en nog eens trainen.  Dus wat dat betreft was het wel een dag, goed besteed. 

morgen neem ik het op tegen Zhenzhen Zhu. Nu eerst zorgen dat ik niet ziek word ;-). 

 
tot snel! 
liefs
Aniek