US Open

Swiss Open
1. augustus 2022
US Open
8. september 2022
Swiss Open
1. augustus 2022
US Open
8. september 2022


Dag allemaal!
 
Ik begin altijd een beetje sipjes te worden als ik merk dat de zomer binnenkort voorbij is. Hebben jullie dat ook? Maar bij mij markeert het ook het einde van een intensieve trainingsperiode en de start van de US Open!   En vanuit m’n hotelkamer in New York schrijf ik nu dan ook : Goedemorgen, middag of avond!  
 
Afgelopen weekend ben ik samen met coach Denny afgereisd naar New York. De reis verliep helemaal prima, en we werden van het vliegveld opgehaald in een mega Amerikaanse bak. Zo eentje die je in FBI series ziet.  De aankomst in het hotel was ietsje minder. Om kosten te besparen had ik een ander hotel geboekt dan het officiële spelershotel. Denny en ik zijn midden in de getto beland.  Gelukkig zijn de kamers prima, en zijn we overdag toch veel op het tennispark. 
 
De zondag en de maandag hebben we goed besteed aan trainingsuren maken! Het is in New York echt super warm en erg vochtig. Dat gecombineerd met een jetlag is even wennen.  

Gisteren was er de loting. Ik mag in de eerste ronde tegen de Amerikaanse Dana Mathewson. Spannend, want zij is de lokale favoriet.  Die wedstrijd is woensdag. Dus vandaag hebben we nog voldoende tijd om alle puntjes op de i te gaan zetten. 
 
Hey ho let’s go!
 
 
tot snel! 
liefs
Aniek