US Open

US Open
6. september 2022
US Open
9. september 2022
US Open
6. september 2022
US Open
9. september 2022


Dag allemaal!
 
Op de dinsdag kwam het met bakken uit de lucht. Bij het opstaan keek ik uit het raam, en zag het er al vrij nat uit buiten. De gehele dag heeft het geregend. En laat de US Open dan net een outdoor toernooi zijn!  Op de US Open zelf hebben ze niet veel binnenbanen. En als die al gebruikt worden, dan is het alleen omdat je moet opwarmen voor je wedstrijd diezelfde dag.  Maar niemand van ons had dinsdag al een wedstrijd, dus we kwamen niet direct in aanmerking om binnen te kunnen trainen. Gelukkig konden we een half uurtje vanaf de US Open ergens terecht. Op de academie van John McEnroe. Samen met Diede heb ik superfijn de puntjes op de i kunnen zetten!
 
Woensdag was het dan zover. Mijn start op de US Open. Tot mijn grote (ja zo leuk vond ik het niet) schrik mochten we spelen op Grand Stand. Het op twee na grootste stadion van de US Open. Ik speelde tegen de local favorite Dana Mathewson. En dat vond ik best spannend.    Gelukkig zat Denny naast de baan en was de voorbereiding vlekkeloos. Ik heb goed gespeeld, hier en daar een beetje gemorst maar ik heb me goed aan het spelplan gehouden.  Na anderhalf uur kwam de verlossende woorden: Game Set Match van Koot.  Met 64 63 door naar de kwartfinale! 
 
Die mag ik vandaag spelen tegen Katharina Kruger uit Duitsland. Ook mogen Diede en ik later op de dag aan de bak in de dubbel. Die spelen we tegen Funamizu/Bernal.  We gaan weer proberen er alles uit te halen wat er in zit!
 
 
tot snel! 
liefs
Aniek