Australië 2023

Australië 2023
18. januari 2023
Australië 2023
24. januari 2023
Australië 2023
18. januari 2023
Australië 2023
24. januari 2023


Dag allemaal!  

Na een bloedhete dag op dinsdag met ongeveer 38 graden, was het woensdag ineens andere koek. Alleeeeeeen maar regen en 15 graden. Ik kon mij ineens inbeelden hoe het weer in Nederland is. 
Gelukkig hadden we donderdag meer geluk met het weer.  Ik speelde een ijzersterke wedstrijd tegen Zhenzhen Zhu.  Alles lukte gewoon en ik had mentaal ook alles op de rit. Een heerlijk gevoel!   
Diezelfde dag mocht ik ook meteen mijn halve finale al spelen. En niet tegen de minste, maar mijn maatje Diede de Groot.  Ik heb best wat kansen gehad, en eigenlijk heel lekker gespeeld.  Maar helaas verloor ik met 61 75.  Toch kon ik terug kijken op een goede wedstrijd!

Op vrijdag mochten Diede en ik de halve finale dubbelen. En dat ging prima! Met 61 61 wonnen we vrij gemakkelijk van Montjane/Tanaka.  Een uurtje later mochten we weer aantreden voor de finale.  Na veel lange rallys trokken we helaas toch aan het kortste eind. Wij verloren met 64 75 van Zhu/Kamiji.    Het was wel een leerzame wedstrijd, en we gaan weer terug naar de tekentafel om te kijken waar we in kunnen verbeteren. 

Nu ik dit schrijf zit ik alweer in Melbourne voor de Australian Open!  Het is heerlijk om hier weer te zijn.  Vandaag hebben we al lekker getraind. Morgen staat de draw en een paar trainingen op het programma. En natuurlijk weer wat zonnestralen opdoen! 

Tot snel!   Liefs Aniek