Australië 2023

Australië 2023
24. januari 2023
ABN AMRO
19. februari 2023
Australië 2023
24. januari 2023
ABN AMRO
19. februari 2023

Dag allemaal!

De dag na die teleurstellende enkel wedstrijd en die super fijne dubbel, werd ik toch wakker met een lichte kater. Niet van het feesten of de limonade, maar omdat ik zo enorm de balen had van mijn prestatie. Of het missen daarvan.

Gelukkig kon ik wel de knop om zetten. All in for doubles!!   Samen met Diede mochten wij het opnemen tegen Mathewson/Shuker. Met een ietwat stroeve start, vonden wij elkaar weer. We speelden heel degelijk en wonnen uiteindelijk in twee sets.

Vandaag stond de kraker van de Australian Open op het programma. De Wheelchair Womens doubles final!  Diede en ik speelden tegen Zhu/Kamiji.  Juist, die tegenstanders waar we vorige week nog de finale van verloren.

Maar bepakt met goede moed en een goed strijdplan gingen we de baan op.  In het begin moest ik als een diesel echt even voor gloeien haha. Maar Diede stond gelukkig meteen aan!   In de tweede set was ik ook warm en ging het stukken beter.

Tromgeroffel……HEY HO! Doubles champions!!!    We wonnen met 63 62.  Heeeeerlijk einde aan deze toch erg positieve reis.

Ik heb weer veel geleerd en ben bovenal erg positief geweest. Of zoals mijn nichtje Maud zegt: posotief.  Ik heb intens genoten.

Nu heb ik nog even twee dagen vrij en ga ik vooral leuke dingen doen in Melbourne.  En als ik thuis ben gaan we weer hard aan het werk.  Ik ben me bewust dat ik op veel vlakken kan verbeteren. Maar ik zie het nu niet als iets negatiefs, maar meer als een uitdaging.

Hey Ho let’s go!

Liefs,

Aniek