ABN AMRO

Australië 2023
27. januari 2023
Cajun Classic
15. maart 2023
Australië 2023
27. januari 2023
Cajun Classic
15. maart 2023

Dag allemaal!

Na een mooie tijd in Australië ben ik weer terug gegaan naar mijn trainingsroutine. Oftewel 5 dagen per week naar Amstelveen. Dat viel hier en daar wel even zwaar. Want ik was heel snel gewend aan de fijne temperaturen, de zon op mijn huid en vooral het vroege zonlicht.  Jaaaaa, ik denk wel dat ik een zomer mens ben!    

Maar het volgende avontuur stond al snel op het programma. Voor het eerst werd er op het ABN AMRO toernooi een dames toernooi gespeeld.  Daar heb ik afgelopen week aan deelgenomen. En met plezier. Lezen jullie mee?

Ik kwam maandag aan in Rotterdam Ahoy. Het eerste wat ik dacht was: woooow dit is bijna net zo groot als Dinxperlo haast. Nu viel dat wel mee gelukkig.   Al snel wist ik mijn draai te vinden en waar ik moest zijn.

Na drie dagen trainen mocht ik donderdag beginnen. Ik speelde tegen Lucy Shuker. En het ging eigenlijk heel erg lekker.  Samen met assistent bondscoach Sten had ik een goed spel plan bedacht. En ondanks de drukte, lukte het mij erg goed om mijn eigen wedstrijd te spelen.   Wat wel heel erg tof was, was dat mijn moeder met haar tennisclub uit Dinxperlo en de mensen van Achterhoek in Beweging kwamen kijken! Met  62 61 door naar de halve finale.  Lekker getannist heur! 🙂

Vrijdag mocht ik de halve finale tegen Diede spelen.  Helaas verloor ik met 63 64. Maar ik kan wel zeggen dat ik vrij gefocust doch onbezorgd heb gespeeld, en veel goede dingen heb laten zien.   Zo veel kansen!

Diede heeft netjes zaterdag haar enkelfinale tegen Yui gewonnen.  Door omstandigheden mochten Diede en ik toch ineens de dubbelfinale spelen zaterdag.  En dat ging hartstikke goed.

Diede en ik speelden tegen Oosthuizen/Shuker.   Na een degelijke wedstrijd (60 60) mochten Diede en ik ons de aller eerste ABN AMRO Open womens wheelchair doubles champions noemen!   

Via deze weg wil ik graag toernooi directeur Esther Vergeer bedanken voor een mooi toernooi. Het was een top week!

Liefs

Aniek