Cajun Classic

ABN AMRO
19. februari 2023
Cajun Classic en een pols operatie!
1. april 2023
ABN AMRO
19. februari 2023
Cajun Classic en een pols operatie!
1. april 2023

Dag allemaal!

Mijn wedstrijd tegen Cornelia Oosthuizen verliep als een trein. Ik kon mijn doelstellingen halen en het zonnetje scheen heerlijk. Ik won met 61 61.  Mijn tegenstander voor de volgende ronde speelde een enorm spannende wedstrijd.  Ik heb er nog wat van gekeken en toen ben ik terug gegaan naar het hotel. We hebben deze week een prima hotel. Echt een balzaal van een kamer. En in plaats van elke dag naar het winkelcentrum gaan, doe ik netjes mijn administratie op de kamer. Ik had mijn bonnetjes meegenomen en ben lekker bezig.  Ach ja, het houdt je van de straat zullen we maar zeggen.

Vandaag was het een zonovergoten dag.  Ik speelde mijn kwartfinale tegen de Amerikaanse Shelby Baron. Zij won verrassend van Lucy Shuker gisteren.  Mijn spelplan werkte prima en ik kon goed de druk op de ketel houden. In de tweede set verloor ik een beetje mijn focus, en zat ik me al af te vragen wat ik vanavond zou eten.  Met degelijk spel kon ik de wedstrijd winnend afsluiten met 6-0 6-3.  Door naar de halve finale dus! Whoop!

Later in de middag mocht ik ook weer samen met Diede dubbelen.  Het was me weer een genoegen, en het verliep dan ook helemaal prima. We wonnen van Kruger/Deroulede met 61 60.  In het dubbelspel zijn Diede en ik nu door naar de halve finale.

Morgen staat er alleen de dubbel op het menu. Maar hier in Louisiana wordt een grote storm verwacht. De lucht buiten ziet er al aardig dreigend uit. Waarschijnlijk zullen we in de ochtend veel regen gaan krijgen.  Dus we wachten het even af! Anders kan ik mooi verder met mijn administratie, joepie.

 

Liefs

Aniek