Korea & Japan
18. april 2024
Roland Garros
4. juni 2024
Korea & Japan
18. april 2024
Roland Garros
4. juni 2024

Dag allemaal!

We zijn inmiddels alweer een paar weken verder. Maar in de tussentijd heb ik zeker niet stil gezeten. Na mijn thuiskomst uit Azië was ik blij verrast dat ik gestegen was op de ranking. En jawel naar de vierde plek! Guess who’s back haha!

Maar na een paar trainingsdagen werd het weer tijd om naar Turkije te gaan voor de World Team Cup. Daar zijn we tweede geworden met het damesteam. Een mooie week met een ietwat teleurstellend resultaat.  Na twee dagen thuis mocht ik mijn koffer alweer inpakken voor een toernooi in Rome. Daar heb ik vrij goed tennis laten zien. In de halve finale strandde ik in drie sets tegen Diede. Maar we hebben de week hartstikke positief afgesloten met winst in het dubbelspel. Dus dat was super fijn!

Na een halve dag thuis, was het wederom tijd om de tas weer opnieuw in te pakken. De reis ging naar Barcelona, daar speel ik deze week een ITF1 toernooi. Ik ben tweede geplaatst, en door het sterke spelersveld heb ik een pittige loting. Maar ik ben hartstikke blij dat mijn coach Robin mee is. Hij geeft mij onwijs veel vertrouwen en brengt ook een bepaalde rust met zich mee.   Dit alles is niet mogelijk zonder de steun van mijn sponsoren. Daar ben ik echt enorm dankbaar voor.

Morgen speel ik mijn eerste wedstrijd tegen Guo Lyao. (waarschijnlijk spel ik het niet goed) We gaan weer ons best doen!

liefs,

aniek