Barcelona Open
22. mei 2024
Roland Garros
8. juni 2024
Barcelona Open
22. mei 2024
Roland Garros
8. juni 2024

Dag allemaal!

Na afwezig te zijn geweest in het jaar 2023 door mijn pols blessure is het weer machtig mooi om weer terug te zijn op de banen van Roland Garros.  Oei wat ben ik trots!  Robin en ik zijn al een paar dagen hier om lekker te trainen. Elke dag gaat het een beetje beter.

Vandaag mocht ik het opnemen tegen DE landelijke favoriet van Frankrijk, Pauline Deroulede. Zij staat 17e van de wereld en is een enorm felle dame.  Dat ze fel was, was ook te zien aan haar mee gebrachte entourage.  Een heus frans leger zat er op de tribune.  Maar dankzij de steun en coaching van Robin, ben ik goed in mijn taak gebleven. Allez met 63 61 door naar de kwartfinale!!

die speel ik Hoogstwaarschijnlijk morgen tegen Dana Mathewson.

we gaan er wat moois van maken!

 

liefs,

aniek