Roland Garros
4. juni 2024
Roland Garros & French Riviera
12. juni 2024
Roland Garros
4. juni 2024
Roland Garros & French Riviera
12. juni 2024

Dag allemaal!

Wat is het een mooie week tot nu toe! In de kwartfinale won ik met 63 60 met heel overtuigend tennis. Volgens Robin deed ik precies wat we afgesproken hadden. En dat is natuurlijk super fijn om te horen als speler.

In de halve finale trof ik Diede de Groot. Ja die kennen jullie wel, zij is best goed haha. Helaas verloor ik met 61 64.  In de tweede set had ik zeker kansen maar helaas heb ik die niet kunnen benutten.  Lang zielig in een hoekje zitten balen kon ik niet want ik moest dezelfde middag nog dubbelen. Samen met Diede speelde ik tegen Wang/Othani.  Een gevarieerd duo waar de 1 klappen uitdeelt en de ander heel bekeken speelt. Maar met een heel goed plan op zak, wisten we te winnen met 62 63. Hoppa, halve finale!

Die halve finale hebben we gisteren tegen Zhu/Li gespeeld. En jeetje wat was het een zware bevalling. Maar linksom of rechtsom hebben we het toch geflikt! Met 76 64 door naar de finale.

die spelen we vandaag tegen Montjane/Kamiji.

 

we gaan er wat moois van maken!

 

liefs,

aniek