Roland Garros
8. juni 2024
French Riviera
16. juni 2024
Roland Garros
8. juni 2024
French Riviera
16. juni 2024

Dag allemaal!

De finale op Roland Garros speelden Diede en ik tegen KG Montjane en Yui Kamiji. We gingen super goed van start. Ik stond vrij te spelen en hield me netjes aan het spelplan.  Maar ook ik ben een mens, de zenuwen kwamen helaas toch wel om de hoek kijken.  Waar we kansen hadden om de eerste set naar ons toe te trekken, zo stonden we ineens een set achter. In de tweede set gingen we niet heel goed van start. En zo stonden we bijna 4-1 achter. Maar gelukkig gebeurde dat niet en konden we enigszins toch bijblijven. De tweede set wonnen we krap in de tiebreak.  De derde set was een super tiebreak in plaats van een normale set.  En daarin speelden we weer hartstikke goed.  ALLEZ!! ROLAND GARROS DOUBLES WINNERS! Uiteindelijk wonnen we met 67 76 10-4.  Wat een opluchting en wat een blijdschap!

Nu ik dit schrijf zit ik op m’n kamer hier in Biot aan de French Riviera. In de buurt van Nice en Monaco. Een hele sjieke bedoeling zoals je je kunt voorstellen. Hier vindt deze week de French Riviera Open plaats, een super series toernooi. Vandaag mag ik mijn eerste wedstrijd spelen tegen de Israëlische Mayan Zikri. Een leftie die goed kan doorslaan, dus ik ben gewaarschuwd.

Dankzij alle sponsoren was Robin vorige week op Roland Garros en is deze week Jeltje erbij. Dit is zo waardevol voor mij. Dat er iemand persoonlijk is om mij te begeleiden.

we gaan er wat moois van maken!

 

liefs,

aniek