Colofon

Deze website van Stichting Rolstoeltennis Aniek van Koot wordt inhoudelijk volledig beheerd door de webbeheerder – Werbeagentur Deutz – Bocholt (DE) . Het ontwerp, technische realisatie en het CMS is van Werbeagentur Deutz – Bocholt (DE).
www.deutz-werbung.de

Toegankelijkheid van de site

De website is zo gebruiksvriendelijk mogelijk opgebouwd. Alle werkzaamheden gebeuren onder verantwoordelijkheid van de webbeheerder.

Printen van een pagina

Bij het printen van een pagina wordt alleen de inhoud van de pagina geprint. De opmaak, menustructuur en eventuele banners of andere elementen worden niet meegenomen. Het eventueel selecteren, kopiëren en plakken van tekst is hierdoor overbodig.

Linken op de website;  www.aniekvankoot.nl

Links vanuit andere website naar de website van Stichting Rolstoeltennis Aniek van Koot is toegestaan op voorwaarde dat dit de goede naam van de stichting niet aantast en mits ermee geen instemming door en/of steun van Stichting Rolstoeltennis Aniek van Koot wordt gesuggereerd waar dat niet het geval is. Linken naar deze website dient bij voorkeur te geschieden via de homepage www.aniekvankoot.nl

Beeldmateriaal

De informatie en de foto’s van deze website mogen niet op enigerlei vorm of wijze gekopieerd en/of veranderd worden zonder voorafgaande toestemming van Stichting Rolstoeltennis Aniek van Koot en of mw. A. van Koot . Dat geldt met nadruk voor de gebruikte foto’s.

Vragen en opmerkingen

Vragen en opmerkingen over deze website stuur je een e-mail via onderstaand mailadres.

Voorzitter: Gerrit Van Veen
De Hagen 36, 7091VJ , Dinxperlo
Telefoon: 0031 616521495

E-mail: gw23vanveen@gmail.com

KvK-nummer: : 09125896

Ontwerp en implementatie

deutz produktionsstudios - full-service reclamebureau voor Bocholt en omgeving