Contact

Beste vrienden van Aniek,

Graag willen wij ons als bestuur van Stichting Rolstoeltennis Aniek aan jullie voorstellen:

Voorzitter:
Gerrit van Veen
De Hagen36
7091VJ Dinxperlo
Tel 0315-652007
Mailadres: gw.vanveen1@kpnmail.nl

Penningmeester:
Rob Smit
Tel 06 46356604
Mailadres: rob.smit@klomps.nl
IBAN Bankrekening: NL96 RABO 0313 9752 99

Bestuursondersteuner: Henk Steentjes

Secretaris:
Edith van Koot
Kwikkelstraat 2
7091BW Dinxperlo
Tel 0315-652713
Mailadres: e.koot96@upcmail.nl

Het bestuur verheugt zich uitermate over de sportieve ontwikkelingen van Aniek. Er zit een stijgende lijn in haar prestaties, er is dan ook een goede ontwikkeling richting Paralympics in London.

Toch is het knap van Aniek dat ze met al haar beslommeringen, die iedereen zo'n beetje kent en heeft, tot zulke prestaties kan komen. Dit vraagt natuurlijk een groot stuk discipline en een beetje eigengereidheid. Gelukkig mag dit zo geschreven worden, Aniek herkent zich er goed in als fanatiek sportster.

Nu de nieuwe website is ontwikkeld kunnen we alle prestaties van Aniek goed volgen. De site is behoorlijk actueel. En het leuke van deze site is dat iedereen via het item: gastenboek, een reactie naar Aniek kan sturen. We hopen op goede ondersteunende reacties voor Aniek. Natuurlijk heeft het bestuur ook oog voor de financiele kant van de Stichting Rolstoeltennis Aniek. Op dit moment is het zaak te werken naar het doel van Aniek namelijk het mee doen aan de Paralympics in China. Gelukkig weten alle vrienden en sponsoren hoe moeilijk het is een financieel meer jaren plan te maken om dit doel te kunnen verwezenlijken. Door de goede financiele ondersteuning van de vrienden en sponsoren hebben wij de mogelijkheid gekregen een goed sportief-tennis programma voor Aniek neer te zetten.

Het bestuur wil een ieder bedanken voor de sportieve ondersteuning aan Aniek,

Mede namens het bestuur,

Gerrit van Veen

Dagboek / Weblog

dinsdag 31 januari 2017 om 17:05

Australian Tour 2017

Good day mates! Daar was ik weer. Ik had jullie al eerder op de hoogte moeten stellen, maar dat kwam er elke keer niet van. Inmiddels zit ik al bijna een maand in Australië. Ik heb hier de Apia...

MEER