Dit is mijn dagboek. Tijdens de toernooien probeer ik hier altijd een berichtje achter te laten, zodat ik jullie allen op de hoogte kan houden van mijn avonturen! 

vrijdag 2 oktober 2015 om 17:05

Open Baie de Somme

Vandaag zouden Jiske en ik de halve finale dubbel spelen. Helaas was één van onze tegenstanders ziek en werd de wedstrijd niet gespeeld.
Gelukkig heb ik nog wel even kunnen trainen met Jiske.


Morgen speel ik de halve finale tegen Jordanne Whiley. Later op de dag spelen Jiske en ik de dubbelfinale tegen het duo Whiley/Shuker.


Nu eerst lekker slapen.

Liefs, Aniek

donderdag 1 oktober 2015 om 17:05

Bonjour! Open de Baie de Somme

Bonjour vanuit het zonnige maar frisse Rue, Frankrijk.

Vorige week heb ik een toernooi gespeeld in het zonnige Sardinië. Daar heb ik het tot de finale geschopt maar moest ik het afleggen in de eindstrijd tegen Yui Kamiji in drie sets. 

Deze week ben ik alweer in Frankrijk voor een nieuw avontuur, in Rue Baie de Somme.  Dinsdag ben ik samen met collega Diede de Groot hierheen gereden.  Gisteren heb ik even getraind en ben ik naar de fysio geweest. Vandaag mocht ik mijn eerste wedstrijd spelen tegen de Nederlandse Mischa Spaanstra.  Zij is een goede speelster en heeft in het afgelopen jaar veel vooruitgang geboekt zowel op de baan als op de rankings.   Ik had een goed spelplan in gedachten en ik heb dat gelukkig ook goed kunnen uitvoeren.  Met 6-0 6-0 door naar de halve finale. Die speel ik morgen tegen Jordanne Whiley.    Morgen spelen Jiske en ik ook de dubbel. De tegenstanders van de dubbel zijn nog niet bekend, zij moeten nog spelen.


A demain!

Liefs, Aniek

zondag 13 september 2015 om 17:05

US Open Finale Dubbel

Op de zaterdag mocht ik mijn halve finale tegen Jordanne Whiley spelen. Hoewel ik op veel momenten in de wedstrijd voor heb gestaan, (76 4-2) heb ik het toch uit mijn handen laten glippen.  Met 76 46 46 was Jordanne die dag de betere speelster.  De teleurstelling was enorm groot.

Maar de teleurstelling mocht niet lang duren omdat ik samen met Jiske al snel aan onze finale dubbel moest beginnen.  Die speelden we tegen Marjolein Buis en Sabine Ellerbrock.   Bij 4-4 deuce, moesten we door de regen van de baan af.  Daarna hebben we anderhalf uur gewacht in de hoop dat de regen zou stoppen die avond.  Maar dat gebeurde helaas niet.  Op zondag moesten we onze wedstrijd verder spelen.  De eerste set wisten we met een spannende tiebreak naar ons toe te trekken.  Op 2-0 in de tweede set, moesten we weer van de baan af door de regen.  Na twee uurtjes gewacht te hebben mochten we weer de baan op. We begonnen met een mindere game. Maar daarna konden we al snel onze patronen spelen en kwam onze combinatie goed tot z'n recht.  Come ooooooon! US Open Doubles Winners!     Hartelijk dank Jiske, voor weer een titel samen.  Het blijft een enorm plezier om samen te dubbelen!

Nu ik dit schrijf zit ik alweer op de bank in m'n knusse huisje in Dinxperlo. De verwarming staat lekker hoog want jeetje wat is het hier koud!  Helaas heeft Lufthansa mijn tennisstoel verwoest.   Morgen kan ik gelukkig mijn nieuwe sportrolstoel ophalen.

Nu eerst lekker gaan tukken zo!

Liefs, Aniek

vrijdag 11 september 2015 om 17:05

US Open

Vandaag speelden Jiske en ik samen onze halve finale dubbel.  We speelden tegen Lucy Shuker en Kaitlyn Verfeurth.   Van Koot had de aan-knop nog niet echt gevonden hoor. Maar tot mijn grote mazzel, had Jiske die al wel heel snel gevonden. Zij kon mij heel snel naar een beter niveau brengen.   De eerste set ging met 6-3 naar ons. In de tweede set speelden we een stuk losser en beter.   Met 63 60 door naar de finale.   De finale dubbel spelen we morgen tegen Sabine Ellerbrock en Marjolein Buis. Zij hebben in de derde set gewonnen van Kamiji/Whiley.     Maar voordat we mogen dubbelen, eerst een singeltje spelen.    Die speel ik morgen tegen Jordanne Whiley.  Ik speel om 12:00 uur lokale tijd.  De live scores zijn te volgen via www.usopen.org

Slaap lekker!

Liefs,Aniek

Dagboek / Weblog

dinsdag 31 januari 2017 om 17:05

Australian Tour 2017

Good day mates! Daar was ik weer. Ik had jullie al eerder op de hoogte moeten stellen, maar dat kwam er elke keer niet van. Inmiddels zit ik al bijna een maand in Australië. Ik heb hier de Apia...

MEER