Dit is mijn dagboek. Tijdens de toernooien probeer ik hier altijd een berichtje achter te laten, zodat ik jullie allen op de hoogte kan houden van mijn avonturen! 

dinsdag 26 juni 2012 om 17:05

French Open 2012

Bonjour!!!

Encore instant, nous sommes en Paris. Daar zijn ze dan nog een keer... Paris!  Deze week speel ik de French Open. Gisteren ben ik samen met Marjolein in zes uurtjes naar parijs gereden. We zitten dichtbij het vliegveld Orly. Dus nou niet echt het meest romantische gedeelte van Parijs!  Vandaag zouden we eigenlijk twee keer gaan trainen maar het weer liet dat helaas niet toe. Maar goed, een uurtje was ook voldoende.Morgen speel ik mijn eerste wedstrijd tegen een Francaise. Ik vind dat ik een goede loting heb. Maar goed, eerst maar eens spelen. In het dubbelspel speel ik weer samen met Jiske. Volgende week spelen we samen Wimbledon!

A demain,  Aniek

zaterdag 2 juni 2012 om 17:05

Korea Open 2012

Jajaaaaa! Vandaag heb ik de finale gewonnen van Daniela di Toro. Met 62 62 sloot ik het toernooi af. Heerlijk gevoel. Ik heb voor mijn gevoel erg degelijk en slim gespeeld. Het geeft me een fijn gevoel dat ik het ook op 75 procent kan. Het was super warm op de baan. Ik geloof dat het tegen de dertig graden was. Dus ik was helemaal doorweekt. Maar dat geeft ook weer een goed gevoel, omdat je dan hard hebt gewerkt!  In de middag heb ik het rustig aan gedaan en heb ik vast mijn koffer ingepakt. Ik kom net terug van een etentje met wat spelers. Een goede afsluiting van een goede week.

Ik vlieg morgen in de middag naar huis. Een vlucht van ongeveer tien uurtjes. Dus ik ga fijn wat films kijken aan boord. Ik kom 's avonds rond half 7 aan. Een prima tijd, want dan hoef ik ook niet al te lang te vechten tegen de slaap. Ik kijk er enorm naar uit om mijn familie weer te zien. Het waren drie lange weken.

Maandagavond vertrek ik naar Parijs voor het volgende avontuur: Roland Garros. De wedstrijden beginnen woensdag pas. Ik heb er super veel zin in. Maar eerst even een dagje uitrusten! 

Via deze weg, wil ik graag iedereen bedanken voor de lieve smsjes, twitter- en facebookberichtjes de afgelopen drie weken. Het gaf de burger weer moed! 

Tot snel,     voor de laatste keer:   Liefs uit Seoul,    Aniek

vrijdag 1 juni 2012 om 17:05

This one's for mama

Vandaag is het de verjaardag van mijn moeder Edith van Koot - Keizer. Een ontzettend mooi en lief mens, mijn moeder. Ik wens haar ook via deze weg, een geweldig mooie dag toe met veel liefde en gelach. Jammer dat ik er op dit moment niet bij kan zijn, maar ik kom snel naar huis.  Via deze weg wil ik mijn moeder enorm bedanken voor al haar support en duwtjes in de rug in mijn leven en sportieve bezigheden.                         

Liefs,   Aniek

vrijdag 1 juni 2012 om 17:05

Korea Open 2012

Vandaag had ik een dagje vrij. Dus ik heb vanmorgen even getraind en daarna van het zonnetje genoten. In de middag ben ik met wat mensen naar een winkelcentrum geweest in het centrum van Seoul. Onwerkelijk hoeveel mensen en hoeveel spullen in één gebouw passen. Ik snap ineens heel goed waarom mensen claustrofobisch zijn. Daarna zijn we met z'n allen terug gegaan en heb ik even een tukje gedaan.  Vanavond ben ik met Anders Hard (Zweedse quad speler en finalist op de Korea Open)  even buiten de deur gaan eten. Ik kan echt geen rijst meer zien. Dus we hebben een Italiaans restaurant gevonden en hebben heerlijk gegeten. Dat ik dat tentje niet eerder had ontdekt!  Dan had ik nu misschien niet zo'n rijst trauma gehad.  Nu ik dit schrijf heb ik Nederlandse radio opstaan en m'n starbucks binnen handbereik. Ik red me wel!

Morgen om 10:00 uur speel ik de finale tegen Daniela di Toro. De laatste ontmoeting was in Sydney Australie eerder dit jaar. Toen was het 06 63 64 in mijn voordeel. Ik hoop morgen wat slimmer en met wat meer lef te spelen.  Nu snel lekker mijn starbucks opdrinken en onder de wol. Morgen weer een nieuwe dag at the office!

Liefs, Aniek

ps. die Koreanen zijn echt vieskezen... Ik sta er elke dag weer van te kijken. Ze boeren en scheten en spugen in het openbaar. Ik kijk ze dan telkens vol ongeloof aan. Vandaag ook, die man die ging echt te ver. Toen riep ik best lomp uit: Hey hoe liek et?, Haal op die wekker, snot is lekker!

Dagboek / Weblog

dinsdag 31 januari 2017 om 17:05

Australian Tour 2017

Good day mates! Daar was ik weer. Ik had jullie al eerder op de hoogte moeten stellen, maar dat kwam er elke keer niet van. Inmiddels zit ik al bijna een maand in Australië. Ik heb hier de Apia...

MEER