Dit is mijn dagboek. Tijdens de toernooien probeer ik hier altijd een berichtje achter te laten, zodat ik jullie allen op de hoogte kan houden van mijn avonturen! 

maandag 18 april 2011 om 20:08

Florida Open 2011

De finale tegen Esther ging super goed. Ik verloor weliswaar met 60 61, maar ik heb er toch een goed gevoel aan over gehouden. En het mooiste nieuws is: Jis en ik hebben de dubbel gewonnen!! We speelden tegen Sharon en Esther. Daar verloren we de vorige keer nog van met 60 60. Die dag ging het echter een stuk beter. Het werd 76 62!! Het onderlinge vertrouwen op de baan was groot en we hebben het helemaal samen gedaan. Daarna waren we dan ook wel hartstikke trots! Er zijn nog best wat dingetjes waar we aan kunnen werken, maar dat gaat goed komen. Met een fijn gevoel ging ik naar huis die dag erna. Fijn om mijn familie weer te zien en om mijn eerste dagen in mijn nieuwe huisje te spenderen!! Als je ooit in Arnhem bent, kom maar gezellig langs voor een kopje koffie!

Nu ik dit schrijf sta ik aan de vooravond van Zuid - Afrika. Ik vertrek morgen met het Nederlandse team naar Pretoria voor het spelen van de World Team Cup, een WK voor landenteams. Twee weken zijn we met z'n allen op pad. Wederom koniginnedag in het buitenland. Maar om de traditie in ere te houden zit er genoeg oranje in mijn tas! Ik weet niet of ik jullie goed op de hoogte kan houden daar. Maar ik zal het zeker gaan proberen.

Lieve groet,  Aniek

zondag 10 april 2011 om 13:01

Florida Open 2011

In de halve finale heb ik tegen Sharon Walraven gespeeld. Ik begon goed  door met 2-1  voor te staan. Zelfs met kansen op 3-1. Maar toen raakte ik op de 1 of andere manier mijn focus kwijt. Sharon speelde ook erg goed dus ik had weinig kans in de eerste set. In de tweede set echter heb ik mijn spel een beetje aangepast zodat ik toch wat meer in de wedstrijd kon komen. En dat lukte. Ik kreeg steeds meer vertrouwen en plezier in het gene wat ik aan het doen was. Ik won uiteindelijk met 36 63 60! Op naar de finale dus. Die speel ik vandaag tegen Esther Vergeer.

Jiske en ik staan ook in het dubbelspel in de finale. We wonnen gisteren met 60 76 tegen Maradonez en Kaiser. Vandaag spelen we tegen Sharon Walraven en Esther Vergeer. Excited!!

Aniek

zaterdag 9 april 2011 om 03:03

Florida Open 2011

Vandaag heb ik heerlijk tegen KG Montjane gespeeld! 63 63 gewonnen en door naar de halve finale. Samen met Jiske heb ik ook de kwartfinale dubbel gespeeld, 60 60 van Martinez/Ortiz gewonnen. Zelfs mijn volleys geprobeerd, wat was dat leuk zeg! Morgen speel ik de halve finale tegen Sharon Walraven uit Nederland. Ik zal zeker mijn beste tennis moeten laten zien om goed in het spel te komen. Maar dat is een zorg voor morgen. Nu eerst lekker tukken!

Aniek

donderdag 7 april 2011 om 22:10

Florida Open 2011

Liever lelijk winnen dan mooi verliezen. Mijn motto vandaag. Ik speelde tegen de Duitse Sabine Ellerbrock. Een speelster die op heel hoog niveau kan spelen. Maar waar ik voorheen altijd wel goed tegen gespeeld heb. Vandaag had ik het echter een stuk moeilijker. Ik won uiteindelijk met 36 61 64! Ik stond zelfs met 3-1 40-0 achter in de derde. Dus ik heb heel hard gevochten en daar ben ik super trots op! Ik heb van mezelf gewonnen!! :)

Morgen speel ik tegen KG Montjane, een meisje uit Zuid-Afrika die vandaag van Jordanne Whiley gewonnen heeft. Een linkspoot! Ik ben daar ontzettend benieuwd naar omdat ik bijna altijd tegen rechtshandigen speel. Dus weer eens wat nieuws! Morgen spelen Jiske en ik ook de dubbel. Zin in!

Liefs, Aniek

Dagboek / Weblog

dinsdag 31 januari 2017 om 17:05

Australian Tour 2017

Good day mates! Daar was ik weer. Ik had jullie al eerder op de hoogte moeten stellen, maar dat kwam er elke keer niet van. Inmiddels zit ik al bijna een maand in Australië. Ik heb hier de Apia...

MEER