Dit is mijn dagboek. Tijdens de toernooien probeer ik hier altijd een berichtje achter te laten, zodat ik jullie allen op de hoogte kan houden van mijn avonturen! 

woensdag 6 april 2011 om 14:02

Florida Open 2011

Jis en ik hebben zondag de dubbel gewonnen met  61 75. We stonden super te spelen en kwamen al snel voor te staan met 61 30. Toen werd het iets te makkelijk en verslapten we een beetje. Gelukkig konden we het optijd terug draaien door toch de tweede set met 75 te pakken. Die avond hebben we een bbq gehad op het portofinoresort. Een super afscheid van pensacola dus!

Op de maandag hebben we een tien uur durende roadtrip gehad naar Boca Raton, Florida. Gelukkig was het wel heel erg gezellig dus het viel allemaal wel mee. Gisteren hebben we getraind op de banen van Boca Raton. Het zonnetje scheen en het was super warm. Totdat er ineens heel veel onheil aankwam. De temperatuur daalde en de wind begon harder te waaien. Storm! Daarna heeft het de hele middag geregend en geonweerd. Dus we kunnen vandaag pas weer trainen. Ik heb best een pittige loting. Maar dat triggert de mind! Ik ben er klaar voor.

Aniek

zondag 3 april 2011 om 17:05

Pensacola 2011

De tweede week heb ik in het zonnige Pensacola, Florida gespeeld! Ben heeft vorig jaar een prijs gewonnen in een verloting, een verblijf in een appartement op het Portofino Resort Pensacola. Jiske en ik waren  met Jiske de dubbel. We begonnen super goed door in de eerste ronde van team Chile te winnen met 60 60! (double donut, double bagel, gave them glasses) Die twee meiden speelden best goed en hadden een hoog tempo. Maar gelukkig konden Jis en ik het goed oplossen. In de halve finale speelden Jis en ik gisteren tegen Annick Sevenans en Jordanne Whiley. De eerste set was snel voorbij met 62. In de tweede set kregen we echter iets meer tegenstand en moesten we er een tandje bijzetten. Uiteindelijk gingen we met 62 75 de finale in! Jiske speelt vandaag eerst haar finale tegen Esther en daarna mogen we samen dubbelen. We spelen tegen Sharon Walraven en Marjolein Buis. Ik ben er helemaal klaar voor, en heb er ontzettend veel zin in!

X Aniek

zijn gasten deze week! We zitten op 13 hoog met uitzicht op de Golf van Mexico. Daarnaast hebben we een Spa en een Gym tot onze beschikking. En een prive strand voor ons gebouw, mag niet ontbreken! Jammer dat we morgen weer moeten gaan haha!

Ik heb hier best goed gespeeld. In de eerste ronde speelde ik tegen een Japans meisje. Makkelijk gewonnen met 61 62. Daarna moest ik tegen Jordanne Whiley in de kwartfinale. Altijd een lastige tegenstandster waar ik net zo makkelijk van zou kunnen verliezen. Maar die dag ging het allemaal super. Mijn service liep goed en al mijn slagen liepen gesmeerd. Ik won met 63 62, whoopwhoop!  In de halve kwam ik helaas Esther Vergeer tegen. I got taught a lesson. 60 60 verloor ik. Wel weer wat dingetjes geleerd voor de volgende keer.

Ik speel hier

Dagboek / Weblog

dinsdag 31 januari 2017 om 17:05

Australian Tour 2017

Good day mates! Daar was ik weer. Ik had jullie al eerder op de hoogte moeten stellen, maar dat kwam er elke keer niet van. Inmiddels zit ik al bijna een maand in Australië. Ik heb hier de Apia...

MEER