Dit is mijn dagboek. Tijdens de toernooien probeer ik hier altijd een berichtje achter te laten, zodat ik jullie allen op de hoogte kan houden van mijn avonturen! 

dinsdag 22 januari 2013 om 17:05

Australian Open

De finale tegen Jiske Griffioen afgelopen zondag ging gelukkig al een heel stuk beter. Ik verloor weliswaar met 76 64, maar ik heb er een beter gevoel aan over gehouden dan de vorige keer. Dus dat geeft weer hoop voor deze week.

Nu ik dit schrijf zit ik in de Locker Room op Melbourne park. De plek waar het prachtigste toernooi op aarde plaats vindt, de Australian Open! Gisteren hebben we de loting bijgewoond. Ik heb best een prima loting. Eerste ronde speel ik namelijk tegen KG Montjane. Een speelster uit Zuid- Afrika. Die wedstrijd is morgen. Vandaag staan er alleen trainingen op het programma. Ik heb net de ochtend sessie afgerond en ook de fitness ruimte van de binnenkant bekeken. Vanmiddag staat er nog een training van anderhalf uur op het programma.  Lekkerrrrrr!!   Trainingen verlopen in ieder geval goed, dus dat is altijd fijn!

See you  mate,  Liefs Aniek

zaterdag 19 januari 2013 om 17:05

Melbourne Open 2013

Hier weer even een berichtje van mij. Gisteren heb ik mijn kwartfinale tegen een Australische gewonnen met 6061. Vandaag speelde ik de halve finale tegen Sharon Walraven toen zij ineens haar hand blesseerde. Dus toen het 62 32 stond, was het ineens over. Heel vervelend voor haar, ik hoop voor der dat het snel goed komt.  Morgen speel ik de finale tegen Jiske Griffioen. Hopen dat het morgen ietsje beter gaat dan vorige week.

Anyway, het was vandaag een super warme dag weer! En ik ben ook stiekem wel een beetje verbrand. Ik denk dat het douchen zodadelijk vrij pijnlijk gaat zijn. Na de finale is het tijd om door te reizen naar het volgende hotel, namelijk Sint Kilda Beach novotel. Daar ga ik de komende week verblijven tijdens de Australian Open.  Ik kijk er naar uit.

Liefs, Aniek

donderdag 17 januari 2013 om 17:05

Melbourne Open 2013

This is Aniek van Koot also known as AVK reporting to you from Melbourne, Australia! Hallo allemaal!   Hoe gaat het? Lekker aan het glibberen in de kou?  Ik hoop dat het een beetje mee valt, ik stuur jullie in ieder geval veel zonnestralen toe. Want hier hadden we vandaag in ieder geval genoeg zon en ook genoeg graden Celcius. Nondejuh, wat was het heet. De temperatuur liep op tot 44 graden. Maar ondanks de hoge temperaturen toch een heel productief dagje gehad. Vanmorgen heb ik een uurtje met Ben getraind en wat rek en strek oefeningen gedaan op de baan. Na de lunch ben ik naar de bibliotheek naast het hotel gegaan om daar even wat aan de studie te doen. Het is af en toe goed om de nerd van binnen even naar boven te halen. Na mijn studie moment ben ik naar de Fitness First gegaan. Een gigantisch fitness complex. Ik noemde het al de Spier fabriek. Daar heb ik me twee uurtjes uitgeleefd. Heerlijk gevoel!  Toen op de trein gestapt naar Glen Waverly (waar het hotel is) en even naar de supermarkt geweest om een ontbijtje te scoren voor morgen. On the way nog even Sushi als avondeten gegeten. En nu ik dit schrijf zit ik even in de lobby. Zodadelijk weer naar mijn kamer toe om nog even wat te leren. 

Morgen speel ik mijn eerste wedstrijd tegen Luba Josevski uit Australie. Ik heb er zin in!

Liefs, Aniek

dinsdag 15 januari 2013 om 17:05

Sydney International 2013

De finale tegen Jiske Griffioen ging niet zo goed. Of eigenlijk, helemaal nietgoed. Ik werd met 61 60 afgeschoten. Helaas gebeuren dit soort wedstrijden af en toe nog. Ik was er even goed ziek van maar diezelfde middag was het alweer tijd voor de dubbel. De halve finale speelden we tegen Ellerbrock/Walraven. En met succes, 64 61.

Op de laatste dag van het toernooi hebben we de finale dubbel gespeeld tegen Marjolein Buis en Lucy Shuker. Gelukkig was het drama van de dag ervoor vergeten, en heb ik heerlijk kunnen spelen. Samen met Jiske 2013 Apia Wheelchairtennis womens doubles winners. Met een goed gevoel het toernooi kunnen afsluiten.

Vandaag gaat het Down Under avontuur verder. Over een uurtje vertrek ik naar het vliegveld om vanmiddag naar Melbourne te vliegen. Daar speel ik tot zondag het laatste voorbereidingstoernooi voor de Australian Open.

Liefs, Aniek

Dagboek / Weblog

dinsdag 31 januari 2017 om 17:05

Australian Tour 2017

Good day mates! Daar was ik weer. Ik had jullie al eerder op de hoogte moeten stellen, maar dat kwam er elke keer niet van. Inmiddels zit ik al bijna een maand in Australië. Ik heb hier de Apia...

MEER