Dit is mijn dagboek. Tijdens de toernooien probeer ik hier altijd een berichtje achter te laten, zodat ik jullie allen op de hoogte kan houden van mijn avonturen! 

zaterdag 6 juli 2013 om 17:05

Wimbledon 2013

Happy days in white! Het enige toernooi waar je verplicht wit moet dragen, en waar ik het nog niet eens zo heel erg vind. Wimbledon! Het toernooi dat barst van de mooie tradities. Van all white, Strawberries & Cream tot aan Mount Murray. Het is elk jaar weer een hele eer dat we hier mogen spelen.

Onze halve finale speelden Jiske en ik tegen Sharon Walraven en Sabine Ellerbrock. Hier en daar ging het ietwat stroef en maakten we wat foutjes. Maar toch hielden we ons vast aan ons plan en werden we op geen enkel moment boos. Na een ietwat stroeve eerste set 63, kwamen we er in de tweede set echt in. En daarmee wonnen we 63 62. Whoopwhoop, door naar de Wimbledon Ladies Doubles final 2013. Die spelen we morgen tegen Jordanne Whiley en Yui Kamiji om twaalf uur. Spannend! Maar we hebben er zin in.

Liefs, Aniek

dinsdag 2 juli 2013 om 17:05

French Open

Helaas ging de halve finale tegen Yui Kamiji niet goed. In de eerste set stond ik met 3-0 voor maar daarna liet ik het uit mijn handen glippen. Na 36 16 viel het doek helaas voor mij op de French Open. Later die middag speelden Lucy en ik de dubbelfinale.De tegenstandsters waren die dag gewoon beter en wij konden tactisch niet veel veranderen die dag. Jammer!

Na de wedstrijden snel naar het hotel gereden om mijn spulletjes te pakken. Daarna ben ik naar huis gereden. Hoe jammer ik het ook vond dat ik mijn wedstrijden had verloren, hoe fijn ik het toch eigenlijk vond om weer even thuis te zijn!

Nu ik dit schrijf zit ik alweer in Londen. Deze week spelen Jiske en ik op hetheilige gras van Wimbledon. Onze eerste wedstrijd is vrijdag pas, dan spelen we tegen Ellerbrock/Walraven. Ik kijk er in ieder geval weer enorm naar uit om met Jiske te spelen!!

Liefs, Aniek

woensdag 26 juni 2013 om 17:05

French Open 2013

Kijk me straks niet scheef aan als dit hele stukje vol met typfouten zit.. want die Franse toetsenborden zijn echt super raar.. net alsof alle letters eraf gevallen zijn en ze er daarna willekeurig opgeplakt zijn!

Maar goed, dit keer even weer een berichtje uit Parijs! Deze week speel ik hier de French Open. Een leuk toernooi met leuke mensen en meestal goed weer. Vanmorgen was voor mij de aftrap. Ik speelde mijn eerste wedstrijd tegen Fransisca Mardones. Ik vond haar enorm sterk spelen en ik liet het op een paar puntjes liggen. Al met al toch door naar de kwartfinale met 75 64. Dat verdient een klein glimlachje, Aniek!

Morgen speel ik de kwartfinale tegen Lucy Shuker. Maar morgen is morgen, nu eerst lekker een hapje eten en vanavond een filmpje kijken en dan een tukje doen!

Une grande bisous pour vous, Aniek

woensdag 26 juni 2013 om 17:05

f13

Bonjoooourr!!

Jajaaa, oui oui! Wat ging die kwartfinale lekker zeg! Gewonnen van Lucy Shuker met 6263!! Dat gaf de burger weer moed. De halve finale speel ik morgen tegen de Japanse Yui Kamiji, spannend! :).. 

Vandaag hebben Lucy en ik ook gedubbeld. Na een ietwat gemakkelijke eerste ronde (60 60) mochten we vandaag de halve finale spelen. De eerste set ging super en wonnen we met overmacht, 60. In de tweede set lieten we het simpelweg uit onze handen glippen en begonnen de tegenstanders meer tegengas te geven. We verloren die set met 67. Gelukkig hadden Lucy en ik in de derde set weer de touwtjes in handen!  We eindigden de wedstrijd met 60 67 63! Door naar de finale dus! Die spelen we morgen tegen Yui Kamiji en Jordanne Whiley.

Al met al een drukke dag dus morgen. Nu lekker slapen en morgen weer met frisse moed op naar de tennisbanen.

Bisous, Aniek

Dagboek / Weblog

dinsdag 31 januari 2017 om 17:05

Australian Tour 2017

Good day mates! Daar was ik weer. Ik had jullie al eerder op de hoogte moeten stellen, maar dat kwam er elke keer niet van. Inmiddels zit ik al bijna een maand in Australië. Ik heb hier de Apia...

MEER