Dit is mijn dagboek. Tijdens de toernooien probeer ik hier altijd een berichtje achter te laten, zodat ik jullie allen op de hoogte kan houden van mijn avonturen! 

maandag 10 september 2012 om 19:07

Paralympics London 2012

Twee zilveren medailles, één in de dubbel samen met Jiske en één in de enkel! Het resultaat van de Paralympics in London. En wat ben ik er trots op!! 

De sluitingceremonie was fantastisch. Ik kwam ogen te kort en ik viel van de ene verbazing in de andere. Coldplay zong ons toe samen met Rihanna en Jay-Z. Artiesten waar je U tegen zegt. Een ongelofelijk mooie avond meegemaakt.  London 2012,  wat was ik er trots op om daar te mogen spelen in het bijzijn van mijn familie en om daar deel uit te maken van het succesvolle Paralympic Team Netherlands.Vandaag hebben we een prachtig ontvangst gehad bij Rotterdam the Hague Airport. We werden opgewacht door het NOC NSF en familie en vrienden. Hartelijk dank daarvoor!  

Nu ik dit schrijf, ben ik weer in Dinxperlo. Heerlijk vertoeven!  En wat is het mooi versierd! Morgen mag ik naar Den Haag om daar gehuldigd te worden door o.a Premier Rutte. Fantastisch!!   Daarover snel meer.

Bedankt voor alle support, zonder jullie was het niet mogelijk geweest!

Groetjes, Aniek

vrijdag 7 september 2012 om 17:05

Paralympics 2012

Ik heb er eigenlijk geen woorden voor... en dan toch wat willen schrijven haha! Nou ik ga het in ieder geval proberen.  Ik kan met een ontzettend brede grijns op mijn gezicht vermelden dat ik in twee finales sta hier op de Spelen. Gisteren heb ik mij weten te plaatsen voor de enkel finale door te winnen van Sabine Ellerbrock 75 62. Wat een extase!!   Vandaag hebben Jiske en ik van Team GB gewonnen met 64 63. En met deze dubbelpartij viel er veel druk van mijn schouders af. Ik was zo ontzettend gespannen. Al met al heb je toch 3000 Engelsen tegen je. Nouja, tegen, is een groot woord, maar ze zijn niet voor jou laat ik dat wel zeggen. Dus het was ontzettend fijn toen de laatste bal van de tegenstanders het net in vloog, en Jiske en ik zeker waren van een finale plek!!

Maar de focus ligt uiteraard eerst op het enkelspel. Daarin speel ik morgen de finale tegen Esther Vergeer. Het wordt live uitgezonden om 13:00 bij de NOS, als ik het niet verkeerd heb. Let's go!

De finale in het dubbelspel is zaterdag en die spelen we tegen het duo Vergeer/Buis. 

Voor nu, sleep tight till the morning light!

Liefs xxxx

maandag 3 september 2012 om 17:05

Paralympics 2012

Hallo allemaal!

De kop is eraf!! De Spelen zijn al eventjes aan de gang. Afgelopen woensdag heb ik de opening mee mogen maken. Fantastisch!! Er waren zoveel mensen en zoveel lichtjes!! Kippenvel van het begin tot aan het einde. Voor mij was dat ook echt het startsein. Ja, ik ben nu echt op de Spelen en ik mag hier mijn tennis laten zien! Zaterdag was mijn eerste wedstrijd. Op Centre  Court nog wel. En ik kan je vertellen, Centre Court is echt heel erg groot... Ik heb nog nooit in zo'n stadion gespeeld. Ik won mijn eerste wedstrijd met 60 60. 

Vandaag heb ik mijn tweede ronde, in het bijzijn van mijn familie, gespeeld tegen Fransisca Mardonez. Gewonnen met 60 60. Het ging vandaag echt super goed. Super gevoel.    Morgen speel ik mijn kwartfinale tegen Yui Kamiji. De laatste ontmoeting was in Parijs tijdens de French Open. Toen won ik gemakkelijk. Maar ik denk dat ik morgen flink aan de bak moet.  Gelukkig heb ik er veel zin in.  Jiske en ik mogen aan het einde van de dag ook aan de bak in het dubbelspel. Onze tegenstandsters zijn nog niet bekend.

Groetjes Aniek

dinsdag 28 augustus 2012 om 17:05

Paralympics 2012

Hallo allemaal!

De afgelopen week ben ik ontzettend druk geweest met trainen tijdens onze gezamenlijke voorbereidingsweek. We trainden in Bisham Abbey. Prachtig en vooral rustig plaatsje twee uurtjes buiten Londen. Ik heb veel kunnen trainen en ben vandaag met een goed gevoel aangekomen in het Paralympisch dorp. Fantastisch!! En wat een boel indrukken!!

Morgen gaan we voor het eerst trainen op Eton Manor, daar waar alle wedstrijden plaats zullen gaan vinden. Ik heb er zin in! In de avond is het moment supreme, de openingsceremonie. Ik kijk er echt naar uit en vind het reuze spannend. Het is toch één van de momenten waar je vier jaar voor gewerkt hebt!   Donderdagavond hebben we de loting. Super spannend!  

Ik houd jullie op de hoogte!

Liefs, Aniek

Dagboek / Weblog

dinsdag 31 januari 2017 om 17:05

Australian Tour 2017

Good day mates! Daar was ik weer. Ik had jullie al eerder op de hoogte moeten stellen, maar dat kwam er elke keer niet van. Inmiddels zit ik al bijna een maand in Australië. Ik heb hier de Apia...

MEER