Dit is mijn dagboek. Tijdens de toernooien probeer ik hier altijd een berichtje achter te laten, zodat ik jullie allen op de hoogte kan houden van mijn avonturen! 

donderdag 21 maart 2013 om 17:05

Cajun Classic 2013

Hier weer even een berichtje van mij, op de eerste lentedag van het jaar! Vandaag heb ik mijn eerste wedstrijd in het enkelspel gespeeld. Ik speelde tegen een Amerikaanse oudere vrouw. Zij had best goede slagen, maar was niet zo snel op de baan. Al met al wel een lekkere wedstrijd kunnen spelen, 61 60 door naar de kwartfinale! Die speel ik morgen tegen Katharina Kruger. Samen met Marjolein speel ik later op de dag de dubbel, die spelen we tegen Smits/Mardones. Al met al dus weer een volle dag met tennis morgen! Ik heb er zin in!

Liefs, Aniek

ps. Sanne, grote zus, happy birthday!!!

maandag 18 maart 2013 om 17:05

Mini Holiday in New Orleans

Na het verliezen in de eerste ronde heb ik de rest van de week mijn focus op het trainen gelegd. Elke dag heb ik op de baan gestaan en daarnaast heb ik gelukkig ook wat programma's kunnen draaien in de gym. Elke dag ging het weer een beetje beter!  Toen het toernooi op zondag ten einde was, ben ik samen met Fransisca Mardones vertrokken naar het zuiden. Fransisca had tot mijn grote excitement een hotelkamer geboekt in New Orleans! Dus daar zijn we naartoe gereden! Natuurlijk konden we het niet laten om onderweg nog even te stoppen bij een outlet. :)  New Orleans was in 1 woord: GEWELDIG! Het was die zondag St. Patricks day, en vele Amerikanen met Ierse roots vieren deze dag. Dus wij vielen met onze neus in de boter. We hebben in Bourbon street een hapje gegeten en hebben daar de parade kunnen zien. We werden ondergegooid met kralenkettingen Op een gegeven moment vroeg een man: oh my god, how did you get that many beads? (kralen)  Later bleek, dat als een vrouw een kralenketting om haar nek heeft hangen, ze haar borsten heeft laten zien. Fransisca en ik schoten allebei keihard in de lach. Nee wij waren heel netjes die avond, met een lach kon je ook een kralenketting krijgen! De volgende dag hebben we genoten van de pitoreske straatjes van New Orleans. Heerlijk rondgestruind.  In de avond zijn we verder door gereden naar Baton Rouge, waar ons volgende toernooi plaats vindt. De batterij is door twee dagen New Orleans, weer helemaal opgeladen!

Vandaag staat in het teken van trainingen afwerken en de mind set op de wedstrijden richten. Gelukkig ging de training vanmorgen super goed. Nu vanmiddag nog even lekker ballen, en dan lekker uitrusten. Vanavond is de loting, ik hoop stiekem op een iets mindere zware eerste ronde nu!

Liefs, Aniek

vrijdag 15 maart 2013 om 17:05

Pensacola Open 2013

Nou dat was even een domper, die eerste ronde. Het was hem totaal niet en ik kon het mentaal niet bolwerken die dag. Helaas met 64 61 verloren van Yui Kamiji.  Ik was diep teleurgesteld en moest mezelf echt even weer herpakken. Maar goed, ook dit hoort bij topsport. Nu weer met frisse moed verder gaan. Opgeven is geen optie.

Vandaag heb ik heerlijk kunnen trainen. Ik heb de heren opgewarmd voor hun enkelspel en ik heb fysiek heel wat werk kunnen doen. Natuurlijk is het super jammer dat ik vandaag geen wedstrijd moest spelen, maar het is niet anders! Dus dan maar goed trainen en voorbereiden op het volgende toernooi.

Liefs, Aniek

maandag 11 maart 2013 om 17:05

Pensacola Open Dag 1

Daar was ik weer! En dit keer vanuit Pensacola, Florida. Gisteren een prima reisdag gehad. De eerste vlucht naar Atlanta duurde wel lang, 9,5 uur maar toch heb ik daar 6,5 uur van kunnen slapen. De tweede vlucht was een makkie en duurde maar een uurtje. Ik heb wel mazzel gehad, want in Atlanta bleek dat niet al mijn bagage was aangekomen. Op een gegeven moment heb ik gedacht: die bagage heeft een label, ik heb aangegeven waar ik in Pensacola zit, dus dat komt vast wel goed. Gelukkig was alle bagage in Pensacola er.

Ondank de jetlag toch veel uren in dromenland doorgebracht vannacht. Vandaag heb ik gelukkig nog 2 uurtjes kunnen trainen voordat de hemel open brak. Daarna heeft het de hele middag geregend en gestormd. In de middag heb ik nog even m'n kunstjes vertoond in de gym, en nu lekker afgemat voor de computer mijn verhaal met jullie delen. Over een uurtje ga ik even een hapje eten met Ronald en vanavond hoop ik nog even een paar hoofdstukken van het vak af ''Onderzoeksvaardigheden" (nog saaier dan het saaiste) te kunnen ronden.

Morgen weer een nieuwe dag met weer nieuwe trainingen op de planning. Ik hoop dat de zon zich morgen even laat zien! Mocht ik hem zien, dan stuur ik jullie natuurlijk wat zonnestraaltjes toe!

Liefs, Aniek

Dagboek / Weblog

dinsdag 31 januari 2017 om 17:05

Australian Tour 2017

Good day mates! Daar was ik weer. Ik had jullie al eerder op de hoogte moeten stellen, maar dat kwam er elke keer niet van. Inmiddels zit ik al bijna een maand in Australië. Ik heb hier de Apia...

MEER