Dit is mijn dagboek. Tijdens de toernooien probeer ik hier altijd een berichtje achter te laten, zodat ik jullie allen op de hoogte kan houden van mijn avonturen! 

maandag 19 november 2012 om 17:05

Invacare Doubles Masters 2012

Onze halve finale tegen Lucy Shuker en Annick Sevenans ging ietwat stroefjes. Onze tegenstandsters speelden ook erg goed en met veel druk. En dan wordt het gewoon moeilijk om in mooie patronen te spelen. Ook werkte mijn service niet echt mee. Maar er is maar één dubbelpartner die ja na vier dubbele fouten in een game, nog steeds met een big smile aan kan kijken. Jawel, dat is Jiske! Al met al toch met 6463 door naar de finale.

Die hebben wij gisteren gespeeld tegen Yui Kamiji en Sabine Ellerbrock onder het toeziend oog van vrienden van de stichting en familie! Bij deze, hartelijk dank dat jullie zijn gekomen. Ik vond het fantastisch om jullie te zien en ik hoop dat jullie een leuke dag in Amsterdam hebben gehad.

Maar even over de wedstrijd zelf. Wow, dat was echt super. Zo moet het tennis altijd zijn, wat een feestje! We maakten een vliegende start door met 6/0 de eerste set te pakken. In de tweede set kregen we iets meer tegenstand en maakten we een paar foutjes. Het werd uiteindelijk 6063. Doubles Masters 2012 Champions!! Hier ben ik echt heel erg blij mee en Jiske gelukkig ook. Een mooie afsluiting van het jaar 2012. Hiermee is het laatste officiele ITF toernooi van het seizoen gespeeld en kijken we allemaal weer uit naar de Down Under tour in Januari. Dit betekent niet dat ik even de tennisrackets weg leg. Integendeel! Vrijdag vertrek ik met andere spelers naar Sint Maarten om daar rolstoeltennis te laten zien. Tien dagen in de zon een beetje tennissen en vooral genieten. Oh ik kijk er toch zo naar uit! In December speel ik nog het NRK, oftwel de Nederlandse kampioenschappen in Rotterdam. Daarover snel meer.

Voor nu, hartelijk dank Jiske voor deze fantastische week. Ik heb er met volle teugen van genoten. En aan alle vrienden van mijn stichting, Invacare en mijn lieve familie, hartelijk dank wederom voor de support!

Liefs, Aniek

vrijdag 16 november 2012 om 17:05

Invacare Doubles Masters 2012

Goodmorning people!
We zijn al even een tijdje bezig hier op de Doubles Masters. Maar de dubbel samen met Jiske gaat ontzettend goed. Woensdag hebben we onze eerste partij tegen Whiley/Kruger 6161 gewonnen. Een fijne start.

Gisteren hebben we onze tweede poule wedstrijd gespeeld. Ondanks dat we meer tegenstand kregen, konden we toch ons eigen spelletje blijven spelen met veel druk en tempo. 6262! Super leuk om samen met Jiske te dubbelen. We kunnen heel serieus zijn maar er is ook genoeg ruimte voor af een toe een grapje.

Vandaag hebben we een vrije dag. En gaan we alleen wat trainen op de baan en in de fitness. Vanavond komt Jikke, een vriendin van me, naar Amsterdam. Zij gaat mooie foto's maken van het tennis! Morgen spelen Jiske en ik onze halve finale. Het is nog niet duidelijk tegen wie omdat die dames vandaag eerst nog moeten spelen.

Liefs uit Amsterdam, Aniek

zondag 11 november 2012 om 17:05

NEC Masters 2012

Gisteren heb ik de halve finale overtuigend gewonnen van Sabine Ellerbrock. 6262. Wat een feestje was dat! Zo wil ik graag vaker tennissen. Vandaag speelde ik de finale tegen Jiske Griffioen. Helaas verloor ik met 6464. Jammer genoeg ging het feestje vandaag niet verder. Maar Jiske was simpelweg te goed bezig vandaag. Ik kon het knopje niet vinden om de rust te vinden. Maar ik heb wel alles gegeven wat ik in me had. Maar goed, daar koop je niks voor. Vanavond ga ik zogenoemd uithuilen en morgen weer met een fris hoofd verder kijken naar een nieuw toernooi.  Komende week speel ik samen met Jiske de Invacare Doubles Masters in Amsterdam. Veel leuker om samen met Jiske te spelen in plaats van tegen haar! Let´s rock and roll girl.

Graag wil ik voor de afgelopen week een paar mensen hartelijk bedanken. Aad, bedankt voor alle support en goede adviezen. Mijn familie, ik vond het hartverwarmend dat jullie kwamen kijken!   Maarten te Velthuis mijn fysieke trainer, bedankt voor de support. Ik zie dat ik fysiek winst heb geboekt maar dat ik nog veel kan bereiken op het fysieke gedeelte. Samen gaan we er wat moois van maken.

En zoals het een goede verliezer  en een vriendin betaamt : Jiske Griffioen, van harte gefeliciteerd met je masters titel.

Volgende week weer verslag uit Amsterdam! Voor nu, welterusten! Hartelijk dank voor al jullie support.

Liefs, Aniek

vrijdag 9 november 2012 om 17:05

Masters 2012

Wat een week! En wat is het spannend allemaal tot nu toe. Woensdag heb ik mijn eerste wedstrjid tegen Sharon Walraven gespeeld. Bij mij liep het niet heel erg soepel en Sharon speelde erg goed. Toch bleef ik in de laatste paar games overeind en won ik uiteindelijk met 26 75 75.

De volgende poule wedstrijd heb ik tegen Jiske Griffioen gespeeld. Wat een knaller van een wedstrijd was dat! Allebei speelden we super goed en hebben we gaaf tennis laten zien. Toch was Jiske op de belangrijke puntjes veel beter. Deze wedstrijd verloor ik dan ook met 76 75.

Vandaag was het dus D-day. Wie eindigde als tweede in onze poule? En wie mocht er door naar de halve finales? Ik moest in twee sets winnen van KG Montjane. Dat is nog al een opgave! Maar gelukkig ging het wel heel erg goed vandaag. Ik heb super lekker gespeeld en vooral veel plezier beleefd aan het spelletje. Ik won mijn wedstrijd met 6163. Een leuke bijkomstigheid was, dat mijn vader was gekomen om te komen kijken! :) Een leuke verrassing!    Al met al ben ik tweede in de poule geworden en dus door naar de halve finale van morgen. Daarin speel ik tegen de nummer 1 van poule B. Dit is Sabine Ellerbrock. Ik kijk er ontzetend naar uit.
Maar nu eerst even tukken! Morgen weer fris en fruitig die baan op!

Liefs, Aniek

Dagboek / Weblog

dinsdag 31 januari 2017 om 17:05

Australian Tour 2017

Good day mates! Daar was ik weer. Ik had jullie al eerder op de hoogte moeten stellen, maar dat kwam er elke keer niet van. Inmiddels zit ik al bijna een maand in Australië. Ik heb hier de Apia...

MEER