Dit is mijn dagboek. Tijdens de toernooien probeer ik hier altijd een berichtje achter te laten, zodat ik jullie allen op de hoogte kan houden van mijn avonturen! 

woensdag 19 maart 2014 om 17:05

Cajun Classic, Baton Rouge

Vandaag was het weer een heerlijke dag! Lekker rustig opgestart op de kamer met starbucks, een ontbijtje en een facetime momentje met mijn zus. Daarna ben ik naar het park gegaan voor mijn wedstrijd. Een goede warming up gedraaid en lekker getraind met Mischa. Mijn wedstrijd was niet voor 13:00 uur gepland maar dat liep uit naar 15:00 uur. Ik heb best lekker gespeeld tegen Emmanuelle. Zeker nog heel wat verbeterpunten zichtbaar, maar ik ben wel blij met de 61 62 winst van vandaag.  Mijn volgende ronde, de kwartfinale, speel ik aanstaande vrijdag tegen Lucy Shuker. Ik heb er zin in!

Morgen staat er geen wedstrijd voor mij op de planning. Dus ik ga lekker trainen en mijn fysieke programma draaien in de gym. Daarna wellicht even naar de mall :-).. 

Nu eerst lekker mijn bedje opzoeken!

Liefs, Aniek

dinsdag 18 maart 2014 om 17:05

Cajun Classic, Baton Rouge

Hoewel we gisteren nog bijna de ijspegels aan onze neuzen hadden hangen, zijn de meeste mensen vandaag behoorlijk verbrand in de zon! Waaronder ik zelf, zucht, ik leer het ook nooit. Vandaag was het een heerlijk dagje. Met een graadje of 25 twee goede trainingssessies afgerond en één sessie in de gym. Het tennis ging lekker en ik raak weer steeds meer gewend aan het buiten spelen.

Na de trainingen terug naar het hotel gegaan en even lekker rustig aan gedaan. Vanavond was er ook de loting. Morgen mag ik spelen tegen Emmanuelle Morch uit Frankrijk. Ik kijk er weer enorm naar uit om wedstrijden te spelen en om te peilen of al het harde trainen haar vruchten af gaat werpen.

De zonnebrandcreme ligt al klaar voor morgen!

Liefs, Aniek

dinsdag 18 maart 2014 om 17:05

Nieuw Sponsorcontract met BCD Travel

Ik mag het dan nu officieel naar buiten brengen! In samenwerking met mijn manager Paul Regan en mijn stichting heb ik een sponsorcontract mogen ondertekenen met BCD Travel Nederland. Het is een enorm grote eer om te mogen vermelden dat zij mijn officiële travel partner gaan zijn tot en met de Paralympics in Rio de Janeiro 2016! Hoe geweldig is dat! Want als er iets duur is in mijn rolstoeltenniscarrière dan zijn het wel al die vliegtickets. Ik ben de mensen bij BCD Travel dan ook enorm dankbaar.

Het eerste gesprek met BCD was afgelopen donderdag in Rijswijk. We werden enorm gastvrij ontvangen en hebben heel fijn alles besproken. Hoewel ik sponsorgesprekken soms best wel een beetje spannend vind, heb ik het donderdag gewoon enorm naar mijn zin gehad. Ik kijk er dan uiteraard ook naar uit om tegenprestaties te leveren voor dit geweldige bedrijf.

BCD Travel, mijn dank is oneindig groot, op naar een top samenwerking!

ps. je kunt de foto vergroten door erop te klikken,dan kun je deze goed zien!

   

maandag 17 maart 2014 om 17:05

Baton Rouge, Cajun Classic

Daar zijn we weer! En nu vanuit Baton Rouge, Louisiana USA! Gisteren na een lange dag reizen, dan eindelijk in het hotel gearriveerd. En meteen m'n bedje opgezocht!  Vannacht is het hele hotel opgeschrikt door het brandalarm dat twee keer afging! Super raar. Ik wist even niet waar ik was! Maar al snel was de rust weder gekeerd en kon iedereen weer slapen.

Vandaag hebben we voor het eerst getraind op de banen van het YMCA tennispark. En in, houd je vast, 5 graden celsius. Nondejuh wat was dat koud zeg! Een iets langere warming up, deed niet heel veel meer voor je. Want het was gewoon moeilijk om het een beetje warm te krijgen.

Gelukkig ging het voor de eerste keer outdoors hartstikke prima! Lekker alle slagen goed doorgenomen. Morgen is er nog een trainingsdag en dan later de loting. Nu zodadelijk even een supermarkt opzoeken om voldoende hersteldrank in te slaan en fruit! Even goed de dag rekken, want anders lig ik vanavond al om 20:00 uur op m'n nest!

Liefs, Aniek

Dagboek / Weblog

dinsdag 31 januari 2017 om 17:05

Australian Tour 2017

Good day mates! Daar was ik weer. Ik had jullie al eerder op de hoogte moeten stellen, maar dat kwam er elke keer niet van. Inmiddels zit ik al bijna een maand in Australië. Ik heb hier de Apia...

MEER