Dit is mijn dagboek. Tijdens de toernooien probeer ik hier altijd een berichtje achter te laten, zodat ik jullie allen op de hoogte kan houden van mijn avonturen! 

zondag 21 juli 2013 om 17:05

British Open

De teleurstelling van gisteren was na een gezellige etentje met leuke mensen snel voorbij. Want vandaag was het gewoon weer een nieuwe dag en was er gelukkig weer een nieuwe focus. Jiske en ik speelden de dubbelfinale tegen Marjolein Buis en KG Montjane. Een enorm vast koppel. Allebei zijn ze snel en hebben ze enorm veel geduld. Een moeilijk spelletje dus.  Toch konden Jiske en ik ons tempo goed behouden en wonnen we de eerste set overtuigend met 62. In de tweede set kregen we meer tegenstand en maakten we zelf iets meer fouten. Daardoor kwamen we al snel met 53 achter te staan. Maar gelukkig konden we onze tactiek weer terug vinden om zo de tweede set en de wedstrijd met 75 te winnen! Whohoo British Open ladies doubles winner!  Daar zijn we echt wel heel erg blij mee!!

Dankjewel voor deze week Jiske! It's been a pleasure!

Aniek

zaterdag 20 juli 2013 om 17:05

British Open

De halve finale speelde ik tegen mijn dubbelmaatje Jiske. Wat was dat een spannende eerste set zeg!! Maar gelukkig op 66 tiebreak werd ik ineens erg rustig en won ik de tiebreak met 7-0! De set daarna had ik ineens meer zicht op het spelletje en veel meer rust in mijn hoofd. Ik won met 76 61. En wat was en ben ik er blij mee! De halve finale dubbel speelden we tegen Louise Hunt en Sabine Ellerbrock. Die wonnen we ietwat stroef met 60 75.

Vandaag was het dan de finale dag. Ik speelde tegen Sabine Ellerbrock. De eerste set ging als een speer en won ik met 60. Heerlijk gevoel! Alleen in de tweede set verloor ik mijn tactische inzicht. In de derde set speelde ik hier en daar mijn echte tennis maar soms speelde ik alleen om te overleven. Om een lang verhaal kort te maken, helaas de wedstrijd met 60 26 57 verloren. Sabine was de betere speelster vandaag. 

Morgen speel ik samen met Jiske de finale dubbel tegen KG Montjane en Marjolein Buis. Dus nog 1 keer knallen!

Liefs

donderdag 18 juli 2013 om 17:05

British Open 2013

dinsdag 9 juli 2013 om 14:02

Wimbledon Champions!!!

Wat een magische zondag was dat. Voor het eerst kneep ik hem niet voordat we de baan op moesten. Maar had ik er juist enorm veel zin in. De finale spelen van Wimbledon, wie is dat nou gegeven? Juist, niet al te veel mensen. Dus ik besloot om alles over me heen te laten komen en om mijn uiterste best te doen.

Toch kwamen Jiske en ik wel een paar keer in moeilijkheden omdat we een enorm goede tegenstand kregen van Yui Kamiji en Jordanne Whiley. Af en toe was het gewoon lastig om het tactische plaatje in te vullen. Maar Jiske en ik zijn niet boos geworden en hebben elke keer toenadering naar elkaar gezocht om zo onze koppies erbij te houden. De eerste set ging met 64 naar ons toe.

In de tweede set dacht ik echt dat we door zouden stoten omdat de eerste zenuwen nu wel voorbij waren. Maar nee, we kregen nog meer tegenstand en konden onze eigen service niet houden. Daardoor liepen we vaak achter de feiten aan. Tot aan 6-3 achterstand in de tiebreak. Oftewel drie setpoints achter. (op 5-6 achter ook al 2!)Toen viel er na de fabuleuze dropshot van Jiske op 36 veel druk van onze schouders. We wisten terug te knokken tot 7-6 voor in de tiebreak en op ons eerste match point was het raak.WIMBLEDON LADIES DOUBLES CHAMPIONS 2013!!!!

Wat was het spannend maar wat was het mooi!! En wat waren en zijn we er blij mee.

Ik heb weer een supergave ervaring op zak die me ongetwijfeld nog lang bij zal blijven.

Jissie, hartelijk dank!!!

Liefs,Aniek

Dagboek / Weblog

dinsdag 31 januari 2017 om 17:05

Australian Tour 2017

Good day mates! Daar was ik weer. Ik had jullie al eerder op de hoogte moeten stellen, maar dat kwam er elke keer niet van. Inmiddels zit ik al bijna een maand in Australië. Ik heb hier de Apia...

MEER