Dit is mijn dagboek. Tijdens de toernooien probeer ik hier altijd een berichtje achter te laten, zodat ik jullie allen op de hoogte kan houden van mijn avonturen! 

vrijdag 6 juli 2012 om 14:02

French Open

Oui oui c'est ca!! De finale heb ik tegen Marjolein gespeeld en met 63 62 gewonnen!! Ik was ontzettend zenuwachtig maar ik heb toch goed gespeeld. Heerlijk gevoel!! Vooral dat ik ondanks de zenuwen me goed heb gedragen en mijn focus heb kunnen vasthouden. Daarna zijn we in de auto gestapt en naar huis gereden.

Ik had maar twee korte dagen thuis, want nu zit ik alweer in :London voor Wimbledon. Jiske en ik dachten een prachtig hotel geboekt te hebben, maar helaas. Wat er op de website stond, was eigenlijk alleen maar schone schijn. Maar we redden ons wel in ons studentenkamertje!! Vanmiddag gaan voor het eerst op het gras trainen. Even duimen dat het droog blijft!

De loting is ook al bekend. Vrijdag spelen we onze eerste wedstrijd tegen Marjolein Buis en Esther Vergeer. Let's go!!!

Aniek

vrijdag 6 juli 2012 om 13:01

Wimbledon 2012

Gisteren hebben Jiske en ik twee uurtjes getraind op het LTA tenniscentre. Een prachtig tennis complex in de buurt van Wimbledon. Daarna hebben we in de buurt van ons hotel gezellig wat gegeten. Het lampje ging s'avonds al snel uit, want het was al met al toch een erg lange dag.

Nu ik dit schrijf zit ik in m'n witte pakje achter de computer in de Wimbledon spelers lounge. We zouden eigenlijk om 10:40 gaan inspelen, maar het heeft tot nu toe non stop geregend. Alles is voor nu uitgesteld tot ten minste 14:00. Maar ik heb zo'n vermoeden dat we vandaag niet eens aan het spelen zullen komen! 

Update soon! 

zaterdag 30 juni 2012 om 17:05

French Open 2012

Daar was ik weer. Gisteren heb ik mijn kwartfinale met overtuigende cijfers gewonnen 6162! Later in de middag hebben Jiske en ik de halve finale dubbel gespeeld tegen de Duitse dames. We wonnen met 6362. Goed gespeeld en goede stappen gezet samen met Jiske. Vandaag heb ik de halve finale gespeeld tegen Sabine Ellerbrock uit Duitsland. De eerste set was veel te onrustig van mijn kant, deze verloor ik dan ook met 67. De tweede set ging veel beter omdat ik weer rustig was in mijn hoofd. 61. In de derde set maakte ik een goede start en kwam ik vrij snel 20 voor te staaan. Maar helaas gaf mijn tegenstandster toen op. Rugklachten.  Ik had graag nog verder willen spelen. Maar goed, de finale is daar. Die speel ik morgen tegen Marjolein Buis.

Groetjes

woensdag 27 juni 2012 om 17:05

French Open 2012

Bonjour,

Vandaag heb ik mijn eerste wedstrijd gespeeld tegen een Francaise, Emilie Chenet. Een vrouw die nog niet zo heel erg lang meedraait op de tour maar die aardig kan ballen. Het ging eigenlijk prima. Ik won met 6260. Door naar de kwartfinale. Die speel ik vrijdag tegen Yui Kamiji uit Japan. In het dubbelspel moesten Jiske en ik vandaag ook al aan de bak. We speelden tegen twee Franse dames. 6060! Heerlijk gespeeld samen met Jiske. En ook met veel plezier. We hebben de afgelopen tijd een paar minder fijne potjes gespeeld, dus dan is het een opsteker als de klik er weer is samen. Ik geloof dat we in het dubbelspel al in de halve finale staan, dit omdat er niet zoveel dames meespelen. Die halve finale spelen we vrijdag tegen het Duitse koppel Ellerbrock/Kruger. Ik heb er nu al zin in!  

Nu wordt het tijd om de binnenkant van mijn ogen te gaan bekijken, want ik ben ontzettend moe. Morgen een dagje vrij, omdat dan het onderste gedeelte van het schema zal gaan spelen. Dus even een uurtje trainen en dan wat leuks doen!!

Bonne Nuit,  Aniek

Dagboek / Weblog

dinsdag 31 januari 2017 om 17:05

Australian Tour 2017

Good day mates! Daar was ik weer. Ik had jullie al eerder op de hoogte moeten stellen, maar dat kwam er elke keer niet van. Inmiddels zit ik al bijna een maand in Australië. Ik heb hier de Apia...

MEER