Dit is mijn dagboek. Tijdens de toernooien probeer ik hier altijd een berichtje achter te laten, zodat ik jullie allen op de hoogte kan houden van mijn avonturen! 

zondag 15 juli 2012 om 17:05

Swiss Open 2012

Gisteren heb ik mijn halve finale gespeeld tegen Sabine Ellerbrock uit Duitsland. Een speelster waar ik vaker tegen heb gespeeld, en vaak met succes. Helaas was het gisteren niet zo'n dag. Ik verloor met 63 36 36. Ik heb het mentale spelletje, wat zij goed speelde, verloren. Het is jammer dat er speelsters tussen zitten die rare fratsen uithalen op de baan. Maar goed, daar mee wilde ze me misschien uit mijn ritme halen. En dat is haar uiteindelijk dan ook goed gelukt. Ik heb er in ieder geval weer veel van geleerd. En dat kan ik meenemen naar de volgende week.

Vanavond vlieg ik van Geneve naar Frankfurt, en van Frankfurt naar Birmingham. Komende week speel ik in Nottingham de British Open. Het is een lange rit als je het zo bekijkt. Maar al met al, gaat de tijd best snel.  Nog één weekje, en dan heb ik even vakantie tot aan de Paralympics.

Ik geniet nog even van de laatste paar straaltjes zon voordat we het slechte weer in gaan in Nottingham. Waarschijnlijk wordt dat een Indoor toernooi. Het goede is dat ze daar wel prima indoor banen hebben. Dus we zullen zien.

Au revoir,  Aniek

vrijdag 13 juli 2012 om 17:05

Swiss Open 2012

You're gonna wish you, never have met me, tears a gonna fall, rolling in the deep... Als je toch achter de computer zit om oa deze blog te lezen, luister dan even met me mee. Adele - Rolling in the Deep  Live at Royal Albert Hall.  Wat een geweldig mens en wat een tekst. Daar geniet ik nu dus even van op mijn hotelkamer!

Vandaag heb ik mijn kwartfinale gespeeld tegen Katharina Kruger uit Duitsland. Er is eigenlijk niet zo heel veel over te zeggen, dan dat het eigenlijk wel prima ging. 61 62. Door de wind was het niet altijd even makkelijk, maar ik ben rustig gebleven en heb mijn eigen spelletje kunnen spelen. Morgen speel ik hier de halve finale tegen Sabine Ellerbrock. Ik speel pas rond een uur of twee, dus 's ochtends lekker wakker worden met een goede kop koffie en even relaxen. Want ja, de mensen die mij echt goed kennen, weten dat ik een hekel heb aan de ochtend. Daarom vind ik het ook maar wat fijn dat ik hier een single room heb. Niemand die last heeft van mijn ochtend humeur. Elke dag heb ik me toch flink verkeken op het weer. Het was koud, en het waaide heel erg hard, maar elke avond heb ik toch een verbrand hoofd. Misschien morgen dan toch maar even smeren!

Verder heb ik het best goed naar mijn zin hier. Ik moet wel zeggen dat ik vandaag wel even naar huis wilde. Maar toen ben ik maar gaan winkelen. Haha, de beste oplossing. Je kunt me overal ter wereld droppen, en nog kan ik shoppen. He, dat rijmt ook nog.

Also, bis morgen!       Aniek

dinsdag 10 juli 2012 om 17:05

Wimbledon Finale & Swiss Open

Kippenvel... Dat kregen Jiske en ik toen de laatste bal van de tegenstanders achter de baseline landde. Wimbledon Ladies Doubles Champions! Hoe gaaf is dat! Door een constante druk op de tegenstanders en door steady te blijven spelen, wonnen we de wedstrijd met 61 62 tegen Lucy Shuker en Jordanne Whiley. Wat een fantastisch gevoel. Een allergische reactie door het gras maar wel een titel op zak! Super.   Die avond werden we uitgenodigd voor het Champions Dinner. Ik mocht een mooie jurk aan, en wat voelde het gaaf om daar te mogen zijn. Helaas ging bij mij door vermoeidheid die avond al snel het lichtje uit. Dus ik ging wat eerder weg. Maar wat was het een eer.  Voor Jiske en mij is dit een top week geweest, niet alleen de resultaten waren fijn, maar vooral de mentale boost deed ons goed. 

Nu ik dit schrijf, zit ik op mijn hotelkamer in Geneve Zwitserland. Een nieuwe week en daarmee een nieuw avontuur, de Swiss Open. Ik heb vanmorgen mijn eerste wedstrijd gespeeld en gewonnen van Johanna Martinez 6161. Door naar de kwartfinale. Die spelen we hoogstwaarschijnlijk komende donderdag.  Ik speel deze week geen dubbel omdat ik wat meer rust wil inplannen. Volgende week in Nottingham speel ik weer samen met Jiske.

Aniek

zaterdag 7 juli 2012 om 11:11

Wimbledon 2012

Come oooooooooon!!!  Jiske en ik hebben de halve finale tegen Marjolein en Esther gewonnen!! De eerste set speelden we best goed, maar konden we de games niet af maken. Deze ging verloren met 63. In de tweede set lukte dit gelukkig wel en was de set met 63 voor ons. Al snel kwamen we 40 achter te staan in de derde set. We zaten in een kleine dip maar herpakten ons al snel. Waarna we zes games op rij wonnen, en daarmee de wedstrijd 36 63 64. De finale is daar!! Die spelen we morgen tegen Jordanne Whiley en Lucy Shuker.  

Nu ik dit schrijf, vallen mijn armen er bijna af, maar ben ik toch superblij met het resultaat van gisteren. Jiske was ook super enthousiast! Het grappige was, na de laatste bal miste ze mijn high five, waardoor ze me vol in mijn gezicht sloeg. Een half blauw oog, maar wel een finale plek!!

Love,  Aniek

Dagboek / Weblog

dinsdag 31 januari 2017 om 17:05

Australian Tour 2017

Good day mates! Daar was ik weer. Ik had jullie al eerder op de hoogte moeten stellen, maar dat kwam er elke keer niet van. Inmiddels zit ik al bijna een maand in Australië. Ik heb hier de Apia...

MEER